Scandal la Fermă. Andreea Antonescu, replici dure la adresa lui George Burcea: "Este doar fostul soț al Andreei Bălan”

Ultima actualizare:
La Fermă, George Burcea a dat nas în nas cu Andreea Antonescu, cea mai bună prietenă a soției sale (cu care este în proces de divorț)
La Fermă, George Burcea a dat nas în nas cu Andreea Antonescu, cea mai bună prietenă a soției sale (cu care este în proces de divorț)

Jumătatea brunetă a trupei ”Andre”, Andreea Antonescu (38 de ani), dă culoare reality-show-ului „Ferma: orăşeni versus săteni” , de la PRO TV. Solista ne-a oferit un interviu, direct din Pădurea de la Cocani, unde au loc filmările, prilej cu care am aflat detalii despre Traian Spak, stabilit în America, de care va divorţa, după o căsnicie de 9 ani. Au revenit la sentimente mai bune, de dragul fiicei lor, Sienna, în vârstă de 10 ani.

 • Click!: Eşti nou-venită la „Fermă: orăşeni versus săteni”. Ai slăbit foarte repede.

Andreea Antonescu: Cred că am reuşit să slăbesc câteva kilograme de la nemâncat şi de la antrenamentele lui Cristian Bozgan. Sunt fibră toată. Până acum cred că am slăbit 5 kilograme. Cristi vine din când în când în fermă şi mulţi consideră că antrenamentele lui sunt un fel de pedeapsă generală. Dar eu îţi spun sincer că sunt super fană a acestor antrenamente pentru că mi se pare un stil bun de a te antrena. Pentru că eu sunt genul de persoană care se plictiseşte într-o sală de forţă şi atunci fac sport în aer liber.

 • Ce proiecte vei avea când ieşi din concurs?

Am piese solo, dar şi piese cu trupa Andre, pe care trebuie să le lansăm până la sfârşitul anului. Sunt fericită, îmi împart viaţa între Sienna, fiica mea, şi muzică. Şi când voi ieşi voi fi şi mai prezentă pe reţelele sociale.


  Alături de Traian şi de fiica lor, Sienna
Alături de Traian şi de fiica lor, Sienna
 • Cum stai cu viaţa sentimentală? Iubeşti?

Normal că iubesc, sunt o persoană care oferă foarte multă iubire, de ce nu. Iubesc tot ce mă înconjoară. Voi fi foarte sinceră: de-a lungul timpului am fost în situaţii în care mi-am dat seama că nu apreciez momentul pe care îl am şi atunci am zis că de fiecare dată când voi avea ocazia şi voi considera că e o clipă frumoasă, o să o trăiesc la intensitate şi la maximum.

 • Care mai e relaţia cu Traian, soţul tău?

Foarte bună, cu Traian am vorbit înainte de a intra în Fermă. Suntem foarte buni prieteni.

Alături de Traian şi de fiica lor, Sienna
Alături de Traian şi de fiica lor, Sienna
 • Aţi renunţat la divorţ?

E, ba da. Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorţ care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi.

 • Îţi place experienţa asta cu ”Ferma”?

Îmi place enorm, Am fost conştientă încă din start că merg acolo pentru mine, ca să mă descopăr, să văd care sunt limitele mele. Îmi doream foarte mult să ies din zona mea de confort pentru că, ştii cum e, ca orice om, considerăm că suntem nemulţumiţi de stilul de viaţă şi ne dorim mai mult şi eram convinsă că, dacă voi trece printr-o experienţă de genul acesta, fără mâncare, fără apă, într-o latură a vieţii în care unii sunt obişnuiţi să trăiască zi de zi. Când voi ieşi de aici voi fi mult mai puternică, mai încrezătoare şi mult mai plină de forţă şi conştientă de ce am.   

Este cea mai harnică vedetă
Este cea mai harnică vedetă

Andreea ne-a povestit şi despre rivalul ei din competiţie, George Burcea, cu care prietena ei de suflet, Andreea Bălan, se află în divorţ: ”Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”.

Ea a spus toate acestea, după ce George a jignit-o chiar la sosirea în competiție: ”Ferma mi-a făcut o mare surpriză: aseară mi-a adus cea mai bună voce feminină din România, femeia sfântă şi exemplul perfect de «om cinstit». Andra, Delia, iertaţi-mă!”, a menţionat el, pe conturile sociale.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png