Scandal la Ferma Vedetelor între soția lui Andrei Duban și Diana Dumitrescu


    Diana DumitrescuFoto Captură video ProTv
Diana DumitrescuFoto Captură video ProTv

La Ferma Vedetelor s-au încins apele între Grațiela Duban și Diana Dumitrescu. Grațiela a fost desemnată fermierul săptămânii, drept pentru care, ea a ales doi servitori, pe Diana Dumitrescu și pe Cosmin Natanticu. Iar din acel punct a fost doar o mică distanță până la o adevărată ceartă.

Cele două nu și-au spus lucrurile în față, însă separat, au avut foarte mult curaj. „Eu nu cred că ea vrea să plece acasă, dimpotrivă. E așa, o strategie de-a ei”, a spus Andrei Duban în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Diana Dumitrescu nu a rămas nepăsătoare și a reacționat.  „Pentru Grațiela e și un pic de satisfacție, ea vrea să fie delicată și drăguță, dar nu e. Chiar dacă plec acasă, eu nu las totul la întâmplare. Eu las cărțile făcute pentru mai departe.”, a spus Diana.


    Grațiela DubanFoto Facebook
Grațiela DubanFoto Facebook

Următoarea zi, Diana Dumitrescu s-a plâns că nu mai poate curăța pentru că i se face rău, iar Andrei Duban nu a iertat-o. 

„Pur și simplu, am refuzat să fac ceva ce îmi face rău. (…). Nu poți să te p#$@ pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă, mai bine să spună că sunt nesimțită, decât proastă. (…). Da, frate, sunt mai a dracu, pentru că m-am săturat să fiu călcată în picioare de toată lumea. Nu vreau empatia tuturor și nici nu vreau să fiu plăcută de toți”, a reacționat ea.

„Diana a împins azi discuția la limită. A făcut niște gesturi foarte urâte, nu știe să își gestioneze reacțiile.”, a replicat Andrei Duban.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png