Scandal la mormântul Mădălinei Manole! Tatăl artistei îl acuză pe ginere că a aruncat florile: «Dacă îl prindeam, îl omoram»

Ultima actualizare:

    Ion Manole e un pachet de nervi și lansează săgeți la adresa ginerelui
Ion Manole e un pachet de nervi și lansează săgeți la adresa ginerelui

Tatăl Mădălinei Manole este foc şi pară pe ginerele său, Petru Mircea. Acesta ar fi aruncat de la mormântul cântăreţei florile aduse de Ion Manole şi de fratele artistei. Pe 14 iulie, ziua în care s-au împlinit zece ani de la moartea Mădălinei, tatăl şi soţul au fost la un pas să dea nas în nas la Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Scandal fără sfârşit! Ion Manole (77 de ani), tatăl Mădălinei Manole, artista care s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, este extrem de supărat pe ginerele său. Bărbatul îl acuză pe Petru Mircea (51 de ani) că ar fi aruncat de la mormântul artistei florile pe care el le-a adus acolo.

Petru Mircea
Petru Mircea

Sâmbătă, tatăl interpretei şi fratele acesteia, Marian (51 ani), i-au făcut parastas de zece ani Mădălinei şi s-au rugat la mormântul acesteia din Cimitirul Bolovani (Ploieşti). Au pus flori într-o vază şi două ghivece de flori. Marţi, 14 iulie, Ion Manole a mers din nou la mormântul fetei sale. De această dată, el a mers cu un fan de-al Mădălinei din Germania. La mormântul artistei, ei ar fi avut parte de o surpriză neplăcută.

Mărul discordiei: florile de pe mormântul artistei
Mărul discordiei: florile de pe mormântul artistei

”Pe data de 14 am fost iarăşi la mormânt, cu un fan de-al Mădălinei, în jurul orei 18.00. Paznicii se uitau ciudat la noi. Ne-au spus că o femeie arătoasă, bine îmbrăcată, a luat un ghiveci de pe mormânt şi atunci ei au oprit-o. Aceasta le-a spus că soţul Mădălinei a pus-o să ia florile. Apoi, povestea cumva s-a repetat. Paznicii ne-au mai spus că Petru Mircea abia plecase. A fost cât pe-aci să ne întâlnim cu el… Bărbatul cu care am fost are şi el rude decedate, înmormântate în altă parte, şi a fost mai întâi acolo. Dacă mergeam direct la Mădălina, îl prindeam pe Mircea… Era cu Iuda (Ciprian Antohi – un apropiat de-al artistei). Să vedeţi ce a făcut! A luat din vază florile aduse de noi sâmbătă şi le-a aruncat, ca să le pună pe ale lui acolo. Altădată le punea lângă. Vazele sunt aduse tot de noi. De ce nu a venit el cu o altă vază, să-şi pună florile lui? A mai aruncat şi cele două ghivece de flori frumoase, cu zeci de boboci, şi le-a dus la ghenă. Dacă îl prind, îl omor! Şi cel cu care am fost îl făcea bucăţi dacă îl prindea pe acolo, pentru ce a făcut! Eu pentru copil am avut răbdare până acum cu el. Pentru copilul fetei mele (Petru Jr., în vârstă de 11 ani – n.r.) m-am purtat frumos cu el! Cine ştie ce îi spune el copilului!”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Ion Manole.

L-au socotit pe ginere vinovat de moartea cântăreţei

Ion și Eugenia, părinții cântăreței
Ion și Eugenia, părinții cântăreței

Scandalul a izbucnit imediat după moartea Ancăi Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole. Tatăl artistei şi soţia acestuia, Eugenia, care s-a prăpădit din cauza unui cancer în martie 2017, l-au acuzat pe Petru Mircea de moartea fetei lor. Anchetatorii au stabilit că artista s-a sinucis după ce a băut pesticid. Mădălina Manole a lăsat un bilet de adio, scris cu puţin timp înainte să se sinucidă.

“Deşi părinţii Mădălinei nu vor să recunoască, scrisoarea îi aparţine Magdei, e scrisul ei acolo”, spunea Petru Mircea în 2010. În iulie 2011, la un an de la moartea interpretei, părinţii artistei i-au făcut tot felul de reproşuri şi i-au adus mai multe jigniri ginerelui, la mormânt, unde s-au întâlnit pentru comemorare. Tatăl şi ginerele nu s-au împăcat nici până în ziua de azi. Într-un interviu acordat pentru Click! în urmă cu două zile, tatăl cântăreţei era mâhnit că nu-şi poate întâlni nepotul, pe Petru Jr., pe care l-a văzut doar în poze de la moartea Mădălinei.

Citeşte şi:

Cum și-a luat adio de la viață Mădălina Manole. Biletul care i-a cutremurat pe toți

EXCLUSIV Fiul Mădălinei Manole a crescut şi seamănă leit cu mama lui. Ce grijuliu e Petru Mircea cu băiatul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net