Scandal monstru! Sora lui Salam, Maria Petrache, a fugit de acasă cu impresarul manelistului

Ultima actualizare:

    Florin Salam nu vrea să intervină în scandalul în care e implicată sora lui, Maria Petrachefoto: arhiva personală
Florin Salam nu vrea să intervină în scandalul în care e implicată sora lui, Maria Petrachefoto: arhiva personală

E scandal mare în famila manelistului Florin Salam! Sora cântărețului de muzică de petrecere ar fi fugit de acasă cu nimeni altul decât Marius Ioniță, zis Grasu, impresarul lui Florin Salam. Maria Petrache plecase să ia copiii de la școală, însă pentru că nu s-a mai întors, rudele au alertat oamenii legii.

Bărbatul cu care Maria Petrache este căsătorită de mai bine de 20 de ani și cu care are 5 copii, a sunat la numărul de urgență 112. Soțul Mariei le-a declarat polițiștilor că femeia a fost răpită, însă ulterior s-a aflat că sora manelistului a plecat de la domiciliul conjugal de bună voie, la impresarul artistului, Marius Ioniță, poreclit Grasu. Cei doi trăiesc de doi ani o poveste de amor. Amândoi au acasă familii cu mulți copii. 

Soția impresarului: ”Sora lui Salam l-a făcut de bani pe frate-su!”

Soția impresarului Marius Ioniță, Izabela Ioniță, nu mai suportat că soțul ei a plecat și el de acasă și s-a mutat cu sora lui Florin Salam într-un apartament din Militari. Femeia face acuzații grave despre amantlâcul celor doi. “A venit ieri Poliția la mine la ușă, că sunase bărba-su Mariei că a fugit de acasă. Eu am trei copii cu Grasu și 21 de ani de căsnicie. Când eram însărcinată cu ultimul copil, acum doi ani și jumătate, ei doi s-au cuplat. Trebuia să ne  boteze Florin copilul. Eu am născut fetița și el a plecat de acasă. A venit doar o oră la botezul copilului”, a declarat Izabela Ioniță, la Xtra Night Show, de la Antena Stars. 


    Izabela Ioniță susține că soțul ei a venit doar la botezul ultimului lor copilfoto: arhiva personală
Izabela Ioniță susține că soțul ei a venit doar la botezul ultimului lor copilfoto: arhiva personală

Florin Salam nu se bagă în scandal

Femeia înșelată merge însă și mai departe cu acuzațiile. “Salam nu zice nimic, l-am sunat și mi-a zis că nu vrea să purtăm o discuție. A zis că nu se bagă. Să vedem cum se descurcă Marius, că Maria are cinci copii. Grasu cu sora lui Salam  se iubesc de doi ani. Ei beau împreună, consumau substanțe interzise și după asta se luau la bătaie. Pe 15 august, Maria a fugit bătută la bărba-su înapoi. El pe mine nu mă bătea înainte. Apoi Maria iar s-a întors la el, probabil că nu mai avea bani să consume substanțe interzise. El are casa în care stau eu cu copiii și apartamentul din Militari, în care stau ei doi acum. Ea s-a împrietenit cu soțul mea ca să-l fure pe frate-su de bani. Și-au făcut un birou împreună și îi luau banii lui Salam. Grasu nu vrea să-mi dea însă divorțul. Soțul Mariei, Mihai, o primește înapoi oricând, că au cinci copii. Ea a mai fost si cu alții, cu niște șoferi de-ai lui Florin”, a mai declarat Izabela Ioniță, soția impresarului Marius Ioniță, poreclit Grasu, la Antena Stars

Citește și:

FOTO Sora lui Salam, cu lacrimi în ochi: «Copiii lui Florin vor merge la psiholog!»

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net