Scene fierbinţi cu Mădălina Ghenea, în cadă!

simeon stalpnicul png
Mădălina Gheneafoto: captură video

Mădălina Ghenea îşi va câştiga noi fani după scenele extrem de sexy în care a apărut recent. Actriţa a făcut publice câteva secunde de pe platourile de filmare. Vedeta şi-a anunţat admiratorii că aceste cadre fierbinţi sunt doar "începutul", peste câteva zile fiind disponibil întreg videoclipul.

Mădălina Ghenea face furori pe platourile de filmare. Actriţa a fost protagonista unor scene fierbinţi, într-o clădire istorică din Milano. Îmbrăcată sumar, olteanca şi-a expus formele fără cusur în cadă, spre deliciul fanilor a căror imaginaţie a luat-o razna. Vedeta le-a dezvăluit admiratorilor că în curând va fi disponibil întreg clipul, în care ea face baie în pulbere de aur, dovedind că poate fi strălucitoare şi la propriu, şi la figurat. 

simeon stalpnicul png
Actriţa a făcut furori la filmărifoto: captură video

Acesta nu este singurul proiect important în care Mădălina Ghenea a fost distribuită. Actriţa a fost cooptată şi într-o producţie nouă în care joacă în primul ei rol principal. Vedeta este vioara întâi în filmul ”Smitten!”. Comedia în care joacă are ca subiect o răpire a unui director din lumea modei care, dus într-un sat, departe de civilizație, ajunge în preajma unei familii de romi, loc în care o întâlnește pe Mădălina Ghenea în timp ce așteaptă ca răpitorii săi să își primească recompensa.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
comisia europeana
SS Waratah FL601368 jpg
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png