Schimb dur de replici între Israela şi Oana Lis: "Eşti deraiată total!"

Ultima actualizare:

    Oana nu crede în puterile miraculoase ale ciupercii oferite de Israela foto: captură video
Oana nu crede în puterile miraculoase ale ciupercii oferite de Israela foto: captură video

O vrut să o ajute, dar acum sprijinul necondiţionat se întoarce împotriva ei. Israela Vodovăz s-a oferit să-i dea Oanei Lis o ciupercă tibetană şi i-a promis că dacă o va folosi şi va crede în puterile ei va scăpa de problemele cu alcoolul. Nu doar că necazurile soţiei lui Lis nu au dispărut, ci s-au agravat, iar Oana o acuză pe femeia de afaceri de rele intenţii.

S-a pornit un război în toată regula de la o ciupercă tibetană care Israelei i-a făcut bine, dar Oanei Lis i-a adus numai neplăceri. Supărată că în viaţa ei nu a ieşit soarele aşa cum îi promisese femeia de afaceri Oana a răbufnit. "Ce poate să-mi facă o ciupercă când eu aveam ameţeli şi dureri de cap. Eu sunt alergică la ciuperci", a spus soţia fostului edil general. Idignată că Oana nu ascultă sfaturile ei, Israela a pus-o imediat la punct: "Oana, eşti deraiată total! Aia nu este o ciupercă. Nu o mănânci! Arată ca nişte muguri de conopidă peste care pui lapte, iar în 24 de ore ai kefir. Trebuie să-l bei!", a completat Israela.

De aici, cele două femei au continuat discuţia pe care au dus-o la alte dimensiuni. Oana a acuzat-o pe Israela că este vinovată pentru că Liviu Arteni (n.r. soţul) a plecat de acasă şi că nu l-a ajutat suficient în problemele pe care el le avea cu alcoolul. "Şi tu am văzut că te-ai apucat de băut Ai grijă! Nu vrei să accepţi niciun ajutor. Am fost şocată când am văzut că bei", a avertizat-o Israela.

Soţia lui Viorel Lis a exclus orice posibilitate de a folosi ciuperca dată de femeia de afaceri. Până acum Israela a trimis acest remediu gratuit pentru 500 de persoane.

"Nu sunt acloolică. Îmi place să beau. Prefer proseco decât kefir. Nu sunt dependentă! Nu am băutură acasă, pentru că o aruncă Viorel", a subliniat Oana Lis.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net