Schimbări la Xtra Night Show! Anunţul făcut de Dan Capatos

image
Dan Capatosfoto: Facebook

Schimbări la emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos, chiar din prima ediţie a noului sezon. Anunţul a fost făcut chiar de prezentatorul Antena 1, luni (7 ianuarie): Dorian Popa, care se alăturase echipei în sezonul precedent, va părăsi emisiunea.

Dorian Popa s-a alăturat echipei Xtra Night Show în sezonul 22, însă şi-a dat seama că nu poate să facă faţă programului încărcat. Fiind un cântăreţ de succes, el are prea multe concerte şi nu poate să fie mereu prezent în platoul emisiunii Antena 1. Cei care s-au obişnuit să îl vadă pe Dorian pe ecranele televizoarelor nu au de ce să fie trişti, însă: el va avea un proiect săptămânal la postul din Băneasa. Dan Capatos a ţinut, în prima ediţie a sezonului 23, să îi mulţumească fostului coleg de platou pentru emisiuniile realizate împreună. 

image
Dorian Popa pleacă de la Xtra Night Show

"Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa... Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim", a fost anunţul făcut de Dan Capatos la Xtra Night Show. 

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
image png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub anamaria prodan bebeto png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Berlusconi Salvini Meloni foto EPA EFE jpg
Razboi Ucraina Rusia recoltare cereale agricultura combina în regiunea Harkov Ucraina FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg