Schimbări radicale la „iUmor”. Uite cine pleacă din show!

Ultima actualizare:

    Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, în juriul emisiunii ”iUmor”foto: Antena 1
Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, în juriul emisiunii ”iUmor”foto: Antena 1

În primăvara aceasta, Antena1 a surprins cu un show original de divertisment, „iUmor”. Un show plin de umor, bancuri şi farse din al cărui juriu au făcut parte Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo. S-ar părea că sezonul doi, care va fi difuzat în această toamnă, va suferi câteva modificări la nivelul echipei.

Fanii show-ului „iUmor”, care va reveni cu sezonul doi în toamna aceasta la Antena1, trebuie să ştie că vor exista câteva schimbări în formatul emisiunii. Însă nu la pupitrul juriului, aşa cum poate mulţi s-ar aştepta, căci Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo rămân pe poziţii, ci în rândul prezentatorilor.

Click! a aflat, în exclusivitate, că Andrei Ştefănescu, jumătatea trupei „Alb Negru”, a renunţat la rolul său pentru a se implica în alte proiecte. Solistul a avut o vară plină, căci împreună cu Liviu Vârciu şi Florin Ristei au filmat pentru „Fantastic Show”, un alt show marca Antena 1.

Andrei Ştefănescu le-a mărturisit unor apropiați că vrea să-şi îndrepte atenţia şi asupra altor proiecte, aşa că va renunţa o vreme la televiziune şi se va concentra foarte mult pe muzică.

În ceea ce-l privește pe colegul său de emisiune, Şerban Copoţ, nu numai că artistul nu renunţă la rolul său de prezentator, dar va fi și unul dintre concurenţii sezonului 10 din show-ul transformărilor, „Te cunosc de undeva”, tot de la Antena1.   

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net