Schimbări radicale la Kanal D. Viitor incert pentru mai multe emisiuni de top


    Contractele mai multor vedetele ale postului Kanal D stau sub semnul întrebăriiFoto: Instagram
Contractele mai multor vedetele ale postului Kanal D stau sub semnul întrebăriiFoto: Instagram

E forfotă mare pe holurile Kanal D. Patronii turci, până acum extrem de darnici cu bugetele emisiunilor, se plimbă cu hârtiile în mână și taie în carne vie, nemulțumiți de cifrele de audiență ale producțiilor tv în care au investit masiv și pentru care au plătit salarii fabuloase vedetelor postului.

O serie de restructurări se pregătesc la Kanal D. Veștile proaste au început să curgă de când s-a aflat despre concedierea Andreei Mantea și a lui Victor Slav, gazdele emisiunii Wowbiz, dar se pare că nu acestea erau în fapt planurile patronilor turci.

Ei și-au reconsiderat decizia și i-au oferit brunetei un alt job, la fel de bun, dar "sacrificând" o altă vedetă a postului. Miercuri, a venit o confirmare oficială că Mantea o va înlocui pe Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine", show matrimonial pe care și blonda îl preluase de la Gabriela Cristea. Motivația patronilor a fost că vedeta își dorește să se ocupe mai mult de fetița ei și să iasă pentru o perioadă de pe sticlă.

Bianca Drăguşanu a făcut spectacol la Kanal D alături de micuţa Sofia Natalia
Bianca Drăguşanu a făcut spectacol la Kanal D alături de micuţa Sofia Natalia

Puțin probabil să fie acesta motivul real, dacă ne gândim că Drăgușanu avea semnat un contract ferm până la finele anului și și-a dorit să rămână în această emisiune trecând peste toate atacurile rivalei sale de atunci, Gabriela Cristea. Surse din interiorul televiziunii au confirmat pentru Click! că Bianca Drăgușanu și-a încheiat rapid toate socotelile cu postul patronat de turci și nu a acceptat nicio altă propunere de colaborare.

În schimb, fostul ei partener de viață, Victor Slav, a fost ceva mai deschis negocierilor. Așadar, se pare că fostul prezentator Wowbiz a rămas în cărți la Kanal D pentru o nouă emisiune de divertisment, pe care o va găzdui din toamnă, de două ori pe săptămână. 

"Bravo, ai stil!" și "Se strigă darul", sub semnul întrebării

Grila de toamnă va aduce și alte schimbări. "Bravo, ai stil", emisiune în care bugetele alocate au fost extrem de mari, stă sub un mare semn de întrebare.

simeon stalpnicul png

Așadar, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-ar putea trezi curând șomeri, dar și scaunele lui Mihai Mitoșeru și ale Diannei Rotaru, prezetatori al show-ului de nunți de la Kanal D, se clatină din temelii.

O altă emisiune care merge prost și are cifre slabe de audiență este noul show culinar "Cine-i cheful", prezentat de Chef Foa. Din 30 iulie, producătorii speră într-o minune și au mutat cooking show-ul mai devreme cu o oră. Astfel, emisiunea fostului Masterchef este pe micile ecrane de la orele 16.00. Nici "Roata Norocului", prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, nu are șanse prea mari să rămână în grila de toamnă.

Dar în tot acest val de tăieri, Kanal D vine și cu propuneri noi, "Cash Taxi", emisiunea-concurs prezentată de Cătălin Cazacu, care face deja audiență bună, și "Vrei să fii milionar", show prezentat de Teo Trandafir din această toamnă. 

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png