Schimbări radicale la «Românii au talent»! Ce se întâmplă cu galele live


    Juraţii concursului "Românii au talent"foto: PRO TV
Juraţii concursului "Românii au talent"foto: PRO TV

Cel de-al nouălea sezon al show-ului „Românii au talent” a revenit pe 8 februarie pe micile ecrane de la Pro Tv, cu noi candidaţi pentru premiul de 120.000 de euro. În acest moment se difuzează încă ediții înregistrate, iar fanii emisiunii trebuie să știe că vor avea parte de surprize legat de galele live și de finală. PRO TV a făcut modificări majore.

În fiecare vineri, de la 20.30, cel mai urmărit show de talente de la PRO TV continuă să prezinte publicului cei mai talentaţi români din ţară şi de peste hotare, dar şi străini cu talente senzaţionale. Toţi candidaţii se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro pus în joc. După ce anul acesta au fost modificări și în juriu, Mihaela Rădulescu fiind înlocuită cu Mihai Petre, iată că au apărut modificări și în transmiterea ediţiilor live.

Aris Negoiță a primit golden buzzer în ediția din 12 aprilie
Aris Negoiță a primit golden buzzer în ediția din 12 aprilie

Când încep galele live de la "Românii au talent"

Nu va mai fi ca în ediţiile trecute, în care erau 5 semifinale live, ci vom avea parte de doar două gale live, plus marea finală, programată pentru data de 31 mai. Astfel, pe 17 mai Pro TV va difuza prima gală live, iar pe 24 mai, pe cea de-a doua. Vor fi 24 de concurenţi în semifinale, câte 12 talentaţi în fiecare emisiune.

Doar 24 de concurenți în cele două gale live

Foarte mulţi concurenţi nu se vor mai regăsi în ediţiie live din acest an al emisiunii „Românii au talent”, producătorii făcând ulterior o selecţie riguroasă a celor care au fost aleşi să meargă mai departe în concurs, primind cel puțin trei de “DA”. Unii dintre concurenţii străini nu vor mai veni în ediţiile live, în care au rămas doar 24. Surse din apropierea show-ului au aflat că nici micuţa Lady V, care a imitat-o pe Cleopatra Stratan, cântând „Ghiţă”, nu se va mai regăsi printe concurentele care vor intra în ediţiile live.

Citește și:

A murit Emma Neagu, de la "Românii au talent". Gimnasta fără un picior avea doar 15 ani și cancer osos

Emma Neagu de la "Românii au talent", înmormântată în Canada

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png