Scrisoarea emoţionantă a fetiţei Andreei Bănică pentru Moş Nicolae

Ultima actualizare:

    Sofia (8 ani) și Noah (11 luni), cei doi copii ai Andreei Bănică, se înțeleg foarte binefoto: arhivă personală
Sofia (8 ani) și Noah (11 luni), cei doi copii ai Andreei Bănică, se înțeleg foarte binefoto: arhivă personală

Gheţuţele aşteaptă să fie lustruite în această seară, iar copiii vedetelor au trimis chiar şi scrisori pentru Moş Nicolae. Fetiţa Andreei Bănică a scris câteva rânduri emoţionante pentru moş, pe care l-a rugat să aducă dulciuri, dar şi altfel de cadouri pentru întreaga ei familie.

Sofia, fiica de 8 ani a cântăreţei Andreea Bănică (39 de ani) şi a impresarului Lucian Mitrea, îşi face părinţii extrem de mândri de ea. Fetiţa i-a lăsat un bilet lui Moş Nicolae, în care a cerut câte ceva pentru fiecare membru al familiei, nu doar pentru ea. În scrisoare. Sofia îşi doreşte dulciuri, hăinuţe pentru frăţionul ei mai mic şi nu a uitat nici de părinţi pentru care îşi doreşte fericire. 

simeon stalpnicul png

"Dragă Moş Nicolae, dacă crezi că am fost cuminte anul acesta, mi-aş dori câteva dulciuri, nilşte haine pentru fratele meu, nilşte snicherşi damă (n.r. pantofi sport) cu franjuri roşii şi multă fericire pentru toată familia. Îţi mulţumesc şi deabia aştept să vii!!", sunt cuvintele pe care Sofia le-a aşternut pe o foaie de hârtie, pe care a personalizat-o cu mai multe perechi colorate de ghetuţe.       

Andreea Bănică a fost cea care a dat-o de gol pe fetiţa ei şi a publicat scrisoarea Sofiei. Cântăreaţa este foarte atentă la dorinţele fiicei sale, aşa că micuţa va găsi în ghetuţe cadoul dorit. “Pe vremuri, eu voiam cel mai mult banane şi portocale, pentru că nu se găseau cu uşurinţă, erau cozi mari la magazine. Acum, Sofia, fiica mea, nu mi-a dat încă lista pentru Moş Nicolae, dar am auzit-o că zicea ceva despre o anume pereche de ghetuţe pe care şi le-ar dori de la Moşu’”, povestea solista cu o zi în urmă pentru Click! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net