Scrisorile lui Stanca: Dragă Alina Laufer,

Ultima actualizare:

    Alina Laufer
Alina Laufer

Nu-mi permit să fac un inventar al intervențiilor, îmbunătățirilor, agresiunilor, retușurilor, imixtiunilor pe care tu cu mintea ta le-ai comandat. Și chirurgul cu mâna sa le-a executat pe corpu-ți.

Nu ai cum să-mi fii simpatică. Vin dintr-un neam de oameni liberi, care n-a suportat ușor ideea de dictatură. Căci, te-ai comportat, și continui, ca un dictator sângeros și nemilos al corpului tău personal. L-ai chinuit, l-ai obidit…și câine el ți-a fost, pentru un scop minor. Pentru niște poze. Pentru niște imagini frumoase, reținute-ntr-o clipă de aparat. Numai ca tu să arăți lumii că…arăți bine. O poză, niște imagini trucate. La ce bun? Cui prodest etc?

Grăsime injectată în fese, dând ”un fund bombat, de braziliancă”. Apoi vrei silicoane noi, un lifting şi să-ți schimbi protezele. Te liftezi mai des ca liftul… Nu am să continui enumerarea faptelor ”criminale”, fiindcă mi se face pielea cur de găină. Laufer era un prieten ceh, mare solist pop. Acu, când aud numele, nu văd decât sânge și bisturie; bisturie și sânge. Nu mai ai nimic feminin. Adevărat. Ești cea mai tunată femeie din lume. Asta-ţi place? Nu zic nu. Mă uit la pozele tale cu plăcere estetică, ești frumoasă, arătoasă, devreme acasă, dar total mincinoasă. Mai caldă e pentru mine Mona Lisa del Gioconda. Sau tipele alea scheletice, dar calde, fato, ale lui Egon Schiele… cu păsăricile lor cu tot… Nu știu, văd că s-a umplut lumea de oengeuri care protejează și umbra norilor după apusuri mediteraneene și nimeni nu se bagă să te potolească. Să nu-ți mai persecuți corpul ca la Guantanamo. Ți l-aș pune - da, corpu-ți ! - pe lista speciilor ocrotite. Să fii acolo cu chiparosul de California, arborele de ginko, dropia, zimbrul, cu floarea de colț. Ți-aș pune brățară la picioare să piuie pompieristic când te apropii de un centru de înfrumusețare ca să te ciopârțești. Văd că biserica e contra raclajului, dar contra faptului că una ca tine-și chiuretează tot corpul, nu! Mamă, ce oengeu mi-aș trage cu scopul caritabil să-ți apăr corpul de agresiunea odioasă a stăpânei sale. Tu ai boală pe tine? Sau vrei să ajungi o babă monstruoasă ? 

P.S. Am glumit… Respect gândirea celor care zic: ”Fac și vreu cu corpu’ mieu…”,

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net