Scrisorile lui Stanca: Dragă Cristian Boureanu,

Ultima actualizare:

    Cuplul Pelinel-Boureanu, «acasă», la New York
Cuplul Pelinel-Boureanu, «acasă», la New York

Ai noroc de femei frumoase, te invidiez. Nu ai noroc - deloc! – la neveste… Dar, lăsând gluma amară la o parte, cam așa ar suna o constatare privind dramatic întâmplările esențiale din viața ta. Ai avut o soție.

Frumoasă. S-a combinat, spre a se despărți recent, dacă nu mă-nșel, cu nașul vostru de cununie. Ai însă un copil, o fată care ți-a fost încredințată spre creștere... O mângâiere, cred eu. Te-ai îndrăgostit de aproape zece ani de o minune de femeie, manechinul internațional Valentina Pelinel. Care locuia la New York. Făceați naveta pe ruta București-New York. Puterea iubirii se măsura în distanțe mari. Mii de kilometri. În afara unor lucruri pozitive, nimic rău, adumbrit, carne de bârfă cu și despre voi. Îți doreai gemeni, știu, dar câte nu-ți puteai dori cu o femeie ca Valentina...

Am observat un lucru, pe care și tu l-ai confirmat chiar ieri pe proaspătu-ți Facebook. Multă lume care nu vă cunoștea regretă eventuala despărțire. Erați, păreați un cuplu perfect. Doi oameni frumoși, parcă făcuți unul pentru altul... Părea iubirea ideală. Și ieri - nu aș putea spune "brusc", căci de mai mult timp s-a vorbit despre o relație a ei cu un terț - se rupe totul. Refuz să cred că de la acel "terț", căruia nu-mi vine să-i dau nici numele... Lucru infirmat. Dar ca efect... confirmat.

Ieri ai anunțat pe Facebook, pe un cont deschis subiectului, contul divorțului, despărțirea iminentă. După declarațiile ei telefonice la "Acces Direct" s-a priceput că doriți un divorț diplomatic. Ca la Ilie Năstase. Discret. Scurt. Sec. De altfel, Valentina în intervenția ei, a citit, se simțea asta, un mic comunicat elaborat.

Ca la întâlnirile diplomatice unde părțile mai că nu se încaieră - nu-i cazul vostru... - ca apoi să se dea un comunicat oficial care se încheie cu formula "convorbirile s-au desfășurat într-o atmosferă cordială prietenească...". Nu-i rău că ați adoptat linia asta. E sătulă țara, presa mondenă la fel, de scandaluri. De poale-n cap și isterii jegoase. De altfel, cuvântul "scandal" pare a nu fi-n concordanță, nu ar rima, cu firile și educația voastră. Aparent... Căci, repet, măcar așa ca imagine, despărțirea pare a demola soclul uneia dintre cele mai frumoase perechi, cu cel mai frumos mariaj din mondenul mioritic. S-a dus și ăsta. Păcat...

George Stanca

image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net