Scrisorile lui Stanca: Dragă Raluka...

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Am auzit că de Halloween ai făcut furouri… sau, și mai intim, furori sexualiste. Naturalisme. Nudisme pe la locuri ascunse.

Dezacoperiri turcești, turcescane, să fiu mai precis.Te-ai defectat cum zic ei, băieții. Te-ai dezvelit la ce aveai tu mai ascuns. Și, mai de preț. La absconsăriile sexuale. Cu vedere la bijoux-uri. Pe la păsărici cu pufuri mici... Pe la poponeț cu creț, cu fese de mușchiuleț și mișcări de buci mai dese… Ce mai, fu o nebunie. O feerie pentru ochiul privitorului, pentru sexul văzătorului. Fuseși culmea provocării, soro! Era o stare naturală, normală în comportamentul tău? Sau una specială de Halloween? Căci, dacă ar fi a doua, eu ca fan al tău aș dori să fie Halloween în fiecare zi. Să te vedem așa. Să te simțim până în fundul… până-n abisul sufletului cum cânți. Cum emani. Să-ți simțim, noi fanii fiecare notă cum intră în noi. Și noi în ea. Fiecare bemol, becar, tot.tot.tot. Da! să fii mereu Hallowinna noastră. Tot cu corsetul acela care-ți sclavagea coastele. Transparent ca apa de izvor unde se-ncură păstrăvii tineri și iuți... Și unde tu ascundeai și nu puteai doi brebenei jucăuși și ghiduși. Și, să fii forevăr tot cu fustița aia neagră. Căci ea era culoarea serii. Seara groazei…

...Brrrr. Ce aveai tu, Minunato, cu groaza? Da, că băgai în groază, sau băgai groaza în… simțurile virile? Că speriai bancurile de hormoni din aer, precum cele de heringi hălăduind prin oceane? Bancuri în care se scăldă benefic o lume întreagă. Ce legătură aveai tu, Divino, cu toate personajele alea sinistre? Când desfăcându-ți, depărtându-ți picioarele ai invederat o minune de chiloței prietenoși? Și, mai ales, o perfecțiune geometrică de fese? Ce legătură, zic, ai cu pirații chiori și șchiopi cu cârjele lor din os de balenă și tibii de elefant? Cu vârcolacul ca un drac cu bot de lup și coadă păroasă? Ce să cauți tu acolo în Infern, Minunato? Cu tot ce ai arătat, și, Doamne, ce nu ai arătat, tu trebuie să fii în de Eden. Da, ești edenică, Iubire! Și să faci un popor de vârcolaci, pirați, barbari, și mai ales bărbați să fie bolnavi de tine. De ascuzișurile, absconsările tale tainice - scuză pleonasmul - pe care într-o noapte magică de Halloween le-ai arătat cu generozitate. E opțiunea ta.. Bun venit în infernal halloweenian! Lucifer să te binecuvinteze, fiică a sexului. 

Că, despre muzică… altă dată. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net