Scrisorile lui Stanca: Dragă Răzvan Burleanu,


    Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Foto: Facebook)
Răzvan Burleanu, preşedintele FRF (Foto: Facebook)

Rapid a promovat sportiv. A câta oară? Și, probabil, a făcut-o degeaba. Cu ajutorul multor factori. Lumea îl acuză pe dl Duru, acest dr. Mengele, care ucidea o femeie cu o injecție letală în timp ce se uita cu tandrețe în ochii ei.

Nu îl acuz de antirapidism, ci de ceva mai grav: de a nu aplica aceeași măsură în toate cazurile întâlnite anterior. Mai aveți ca aliat și sfetnic și un om autentic din fotbal, care s-a pervertit, convertit, preacurvit: Chivorchian.

Care a uitat cu cine și de ce se bătea. De dv., președintele FRF, nu zic decât că nu trebuie să lase ca o problemă românească ajunsă la TAS să fie contracarată cu avocați, deplasări, cheltuieli de la FRF. A luat dl Duru o hotărâre, de ce să se mai ducă la TAS? Lasă doar echipa incriminată să se apere acolo, ce să mai cauţi şi tu? Asta seamănă, dle Burleanu, a fratricid. Și, dacă veți câștiga, presupun că mare victorie româno-antiromână veți obține! Poate fi cea mai bravă faptă de când ați fost numit în această funcție... Vă veți mândri cu ea. Căci va fi istorică: îngroparea uneia dintre cele mai vechi echipe din fotbalul românesc.

Sigur, dv. mergeți cu "tineretul". Cu elementul nou, care v-a ridicat. Cu "tinerii" revoluționari Pușcaș și Chivorchian care v-au dat voturile. Cu marile echipe care nu reușesc să-și aducă la stadion decât puricii. Cu partizanii locurilor goale...

Cu deșertizarea stadioanelor. Cu "marile" echipe care joacă pentru femeia de serviciu și șefii de post. Și nu faceți nimic pentru fotbal, fiindcă aveți de plătit polițe.

Culmea, contra marilor nume ale fotbalului. Și pentru că v-a năpădit politicul. Ordin să intre C... ca să fie P... ! Și Rapidul, un brand, un simbol, va juca iar în B. Iar pe nedrept. Dacă nu va falimenta. Lucru care ar bucura pe mulți, da-le-ar Dumnezeu și Maica Domnului soarta pe care ne-o doresc ei nouă. Plus toți banii noștri...

Nu îngropați, dle președinte, fotbalul românesc. Ați fost numit, zice-se, ca să-l salvați...!

George Stanca, pamflet

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png