Scrisorile lui Stanca / Dragă Sorin Oprescu,

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Nu te mai pup pentru victoria în alegeri căci sunt convins ești sătul, ești plin de spută pozitivă. Te-a țucat cine te-a votat. Eu, unul, nu! Am fost plecat din București și nu am votat intenționat.

A fost protestul meu față de tot politicianismul jegos cu care e manipulat românul și o voi face și la "generale", probabil.

Nu este cazul cu tine, doctore, și cred că mult înaintea mea ai priceput lucrarea, de vreme ce ai candidat tot indepandant...

Fie și susținut de cei ce aveau un trend ascendent firesc : USL. Regret că nu am fost în echipa ta câștigătoare, dar ai avut cerberi buni... Totul e bine când se termină cu bine...

Multă lume, mai ales Cristoiu, spunea că nu ai făcut nimic. Eu îmi amintesc doar civilizarea cu asfalt, apă și gaze la Giulești Sârbi, unde predomină o preistorie, un rudiment de civilizație.

Cu acest colț ați eliminat ultimul sat din București.Tu și prietenul meu Poteraș, care, săracul, a pierdut sectorul 6.

Apropo de alţii, mă bucură căderea baronului giurgiuvean Iliescu chiar dacă acolo altcineva merita să fie primar...

Dar tot e bine că a funcționat votul negativ. Oricum, e paradoxal ca-n plin trend uselist să pice un liberal. Dar prea era "terorist"... și un traseist eșuat în liberal...

Primarule, m-am temut pentru tine când au început atacurile la baionetă venite de la DD. Căci am crezut că e ordin (sau rugăminte) de la Băsescu să se facă loc - ca la jocul de curling - pentru cea mai blondă politiciană din spectrul mioritic.

Nu a fost așa. Deși mă-nfioram de ce se spunea despre tine. Eram sigur că vei pierde procente importante.

Păi, acum, la câte luași, dacă era să pierzi ceva din voturi, înseamnă că fără campania negativă a lui DD trebuia să câștigi cu 90%.

Sau, jmekere, ai aranjat cu Diaconescu să te înjure gratis, să te victimizeze și lumea să se lipească de tine? Glumesc, da'-mi place varianta...

Acum să te văd cum faci marile proiecte, mai ales - știi, că ți-am spus - proiectul ăla pe care îl visam prin anii '80: monoraiul de centură a Capitalei.

Dacă tot te-ai legat cu numele de "podul hobanat", de ce nu și "monorai"? Ca la japonezi. E bine că ai rămas, ai continuitate.

Bucureștiul a pierdut un chirurg, un "cuțitar", dar a câștigat un primar.

Să-ți fie de bine, Sorine!

George Stanca, pamflet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net