Scrisorile lui Stanca: Dragă Victor Slav,


    Victor Slav
Victor Slav

Observ că telenovela "Drăguşaniada" sau "Bianca şi Meteoristul" scrisă pentru tine, cu "special guest star" Bianca, merge mai departe. Cu un "trend" discret pentru prosti(RE)a populaţiei mioritic-televizoide.

Adică, a românului dependent de tv. Aş fi tare curios să aflu numele scenaristului. Să-l felicit. În caz că mai e la PRO TV după urgia baltică.

Într-un episod recent, adică după ce ai divorţat de Dânsa, ţi-a venit ţie aşa un impuls, un ordin intestin, să o inviţi pe Ea în Turcia. Fapt discret cât să ştie toată presa de la "Arici Pogonici" la "Revue roumaine de biologie - Série:

Biologie Animale" a Academiei Române. Întrucât Fotbalistul - vârf al triunghiului conjugal, gelos, v-a bârfit în absenţă pe timpul sejurului vostru otoman, fu rândul tău. Mişto.Tare. Bărbăteşte, în fine. De unde, când erai în rol de soţ, împachetat ca o batistă, înfăşurat ca o sarma, rulat ca un preş, nu ziceai pâs...

De unde, când Fotbalistul nu mai avea, eufemistic vorbind, nici degete ca să-ţi tot pună coarne... acum scenaristul a dat liber orgoliului masculului care eşti. O făcuşi: ai măturat solul generos al patriei cu trupul inert al rivalului. Cum făcea şi el... Şi, nu numai, tu ai dat şi sub centură. Când vreodată - Victor, dragă - a dat fotbalul umanităţii vreun geniu al gândirii metafizice? Deşi, un Lucescu îl citea pe Apolinaire în original, pe brânci şi Dinu pe Kant... Doar Rică Răducanu era cu "Albă ca Zăpada", dar era...

Spui apoi: " Mai simt lucruri pentru ea, ea pentru mine, sunt lucruri între noi, dar nu mai suntem într-o relaţie". Frază genilă. Sau idioată! Ştii ceva? Sunt îngrijorat pentru soarta naţiei. Cu vorba asta tu anunţi că novela continuă. Ajutoooor!

Mai bine să dau eu cu presupusul, stimaţi telespectatori: Ea se va re-re-re-re...întoarce la ex-purtătorul de jambiere... ca novela să meargă. În plus, chestia spusă de tine "avem un bussines împreună", cred că, dacă nu e vorba despre contractul pentru novela în care activaţi - a spune "jucaţi" e puţin - presupun că veţi deschide, tu şi protagonista, vreun butic, sex-shop ceva. L-aş numi "Iubire imposibilă". De la care să se adape toată Geto-Dacia nefericită în amor. Vânzare bună!

Clienţi... esteeee... 

George Stanca, pamflet

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png