Se descurcă de minune după divorţul de soţii bogaţi

simeon stalpnicul png
Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu au divorţat la sfârşitul anului trecut după 11 ani de căsnicie şi două fetiţe superbe. Acum, blonda s-a angajat ca profă de dans la o şcoală din America

Există şi viaţă după divorţ şi este chiar mai bună! Asta demonstrează trei vedete autohtone care au fost nevoite să o ia de la capăt. Catrinel Sandu, Cristina Spătar şi Laurette Atindehou nu au fost speriate de noul statut, ba din contră, s-au dezis de ajutorul soţilor bogaţi şi iată că se descurcă bine pe cont propriu şi cu copiii după ele.

Sunt trecute de 35 de ani, iar statutul de soţie-breloc nu este pentru ele! Au preferat să divorţeze decât să îndure jigniri şi chiar să fie înşelate de soţii lor.Este vorba despre trei vedete autohtone cărora nu le-a fost deloc uşor când au semnat în certificatul de divorţ, însă iată că au dovedit cât sunt de puternice renunţând la confort şi bani şi au reuşit să se descurce ca femei şi mame singure. Catrinel Sandu este cel mai bun exemplu.La vârsta de 41 de ani, fosta bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor, de la Prima TV, a divorţat în urmă cu câteva luni, după ce ultimii trei ani de căsnicie au fost un calvar din cauza tenismanului Gabi Trifu şi a amantei acestuia, care o suna periodic să-i spună cine este şi cât de mult o iubeşte Trifu.

Ba, mai mult, Catrinel a vrut să uite de acest bâlci şi a renunţat la pensia de întreţinere la care avea dreptul, acceptând nişte pensii alimentare extrem de mici pentru cele două fiice ale sale, Sara şi Lara. ”Tot răul spre bine” şi-a spus vedeta, a cărei viaţă s-a schimbat la 180 de grade în ultimele trei luni.Iată că s-a mutat din casa din Florida şi şi-a luat în rate o vilă în Sarasota, şi-a refăcut viaţa alături de un medic stomatolog, iar în plan profesional nici nu se putea mai bine, pentru că a fost angajată cu normă întreagă la cea mai tare şcoală din oraş, unde primeşte un salariu de peste 40.000 de dolari pe an şi se bucură de nenumărate avantaje pentru că are ”carte de muncă”.Pe Laurette Atindehou (34 de ani) o singură semnătură o mai ţine legată de afaceristul Ciprian Nistor, care se află închis la Penitenciarul Gherla.Magistraţii au amânat procesul lor de divorţ până în septembrie, însă căsnicia lor s-a destrămat la finele anului trecut.Deşi nu s-au bucurat de o căsnicie în libertate din cauza pedepsei pe care o are de ispăşit, timişoreanul a ajutat-o cu maşină şi cu bani pe celebra mulatră, care are o fetiţă dintr-o relaţie anterioară.

simeon stalpnicul png
21 februarie 2017 este ziua când Laurette Atindehou s-a măritat cu afaceristul timişorean Ciprian Nistor, aflat în puşcărie pentru evaziune fiscală. Mulatra nu plânge după banii soţului pentru că e un manechin de top

Ea nu a mai suportat faptul că soţul o controla prin intermediul bodyguarzilor săi şi trebuia să stea drepţi la fiecare ceartă. Acum este pe cont propriu, şi-a cumpărat o casă în rate, la Bragadiru, s-a apucat de muzică şi vinde rochii.Tot pe banii din muzică şi din croitorie trăieşte şi Cristina Spătar, care a împlinit ieri 46 de ani. Regina R&B reuşeşte să se descurce destul de bine la doi ani de la divorţul de afaceristul Alin Ionescu. Are o viaţă bună şi, chiar dacă nu se mai bucură de acelaşi confort de prinţesă, artista spune că este mult mai fericită şi zâmbeşte mult mai des ca înainte.

simeon stalpnicul png
Cristina Spătar și afaceristul Alin Ionescu au fost căsătoriţi 8 ani şi au doi copii: Albert și Aida. Cântăreaţa şi-a reluat concertele şi şi-a lansat şi o linie vestimentară

Se sprijină și în afaceri

În noiembrie 2016, Cristina Spătar defila cu  prima colecție vestimentară în cadrul unui târg de nunți ce s-a desfășurat la Palatul Parlamentului.

Intitulată „Reset”, colecția a purtat semnătura designerului Mirela Novak, cea care a ajutat-o pe Cristina Spătar să-și împlinească visul de a avea propria linie vestimentară.Mireasa colecției a fost top modelul Laurette, care a prezentat o rochie albă scurtă, din dantelă, cu o trenă amplă. Iată că cele două sunt prietene și se sprijină și în afaceri.

simeon stalpnicul png
Laurette a fost mireasă în prezentarea Cristinei Spătar
cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Matteo Salvini și Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
crucea rosie voluntar shutterstock jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg