Se împlinește un an de la moartea Denisei Răducu. Ce a pus mama ei în farfuriile de la parastas
În urmă cu un an, Denisa Răducu se lupta cu o boală foarte cruntă, care în final a răpus-o pe tânăra artistă. Ea a decedat la vârsta de 27 de ani. Părinții ei i-au organizat două parastase separate, cu mâncare cât mai diversificată. Mama solistei de manele a pus în farfurii șorici, printre alte preparate.
Denisa Manelista a fost înmormântată în comuna natală, în Ștefănești-Vâlcea, iar pomenile organizate sâmbătă, 21 iulie, vor avea loc tot acolo. Pe 23 iulie se va împlini un an de când Denisa s-a stins din viață. Conform unei surse apropiate familie, mama și tatăl ei au pregătit din timp parastasele în amintirea cântăreței de manele și așteaptă foarte mulți oameni să fie alături de ei în amintirea fiicei lor.
Potrivit mamei sale, la pomană sunt așteptați aproximativ 100 de oameni, pe când la cel organizat de tatăl ei vor veni în jur de 40. Farfuriile cu mâncare realizate de mama ei conțin roșii, măsline, salam, brânză, salată de vinete și șorici, cel din urmă fiind preferatul Denisei.
Pomenile au avut loc în curțile caselor celor doi părinți care sunt divorțați de mai mulți ani. Ei locuiesc la o distanță de câteva case, potrivit reporterului Click!
“Mama Denisei îşi revine cu greu după această tragedie. Noroc că are sprijin, nu e singură. Ea şi-a refăcut viaţa, după divorţul de Emilian Răducu (tatăl Denisei), este de mai bine de 10 ani cu un alt bărbat. (...) O să fie un praznic cu meniu ca la nuntă, cu trei feluri de mâncare: aperitiv, ciorbă şi sarmale. Din câte am auzit, vor participa rudele şi câţiva vecini. Nu o să cânte nimeni la mormânt, dar va fi acolo un preot care va ţine slujba de pomenire”, ne-a declarat o sursă apropiată familiei.