Se îngroașă gluma! Ce spune Andreea Esca despre iubitul Alexiei, fiica ei adolescentă

Ultima actualizare:

    Alexia Eram (16 ani) și Mario Fresh (17 ani) au o relație de câteva luni bunefoto: arhivă personală
Alexia Eram (16 ani) și Mario Fresh (17 ani) au o relație de câteva luni bunefoto: arhivă personală

Relația Alexiei, fiica Andreei Esca, cu băiatul ”adoptat” de Alex Velea nu mai e niciun secret pentru nimeni. Adolescenta de 16 ani postează fotografii cu ei doi în ipostaze tandre, iar mama Esca este prima care le apreciază. Vedeta n-a vorbit însă niciodată până acum despre această poveste de iubire.

Andreea Esca pare să fie cel puțin la fel de încântată de noul iubit al Alexiei ca fiica ei. Prezentatoarea celui mai important jurnal de știri de la Pro TV a vorbit foarte frumos despre Mario (17 ani) joi, 23 decembrie, în emisiunea ”Vorbește lumea”.

”Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foaerte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată”, a spus mama Esca, sub privirile Alexiei.

Mai mult, vedeta a mărturisit că iubitul Alexiei a participat la ritualul de împodobire a bradului, o premieră absolută pentru clanul Esca-Eram.

Se pare că Mario l-a cucerit și pe fratele Alexiei, pasionat și el de muzică. Cei doi cântă împreună, spre disperare vecinilor.  ”Aud din stradă, când mă apropii de casă. Ori e Aris la tobe, ori e Mario la pian”, a povestit râzând Andreea Esca.

De Crăciun însă, Alexia și Mario vor fi despărțiți. Mario se va duce la părinții lui, la Iași, iar Alexia va pleca în prima zi de Crăciun la bunicii din partea tatălui, în Franța. Aceasta este tradiția în familia Andreei Esca, să petreacă de Crăciun și cu familia știristei de la Pro TV, și cu familia lui Alexandre Eram, soțul vedetei. Cuplul se va reuni de Revelion. ”Încă nu avem un plan, dar vom petrece împreună cu prietenii, în funcție și de concertele lui Mario”, a spus Alexia.


    Andreea Esca, Alexia și Aris, alături de gazdele emisiunii ”Vorbește lumea”, Adela Popescu și Covefoto: arhivă personală
Andreea Esca, Alexia și Aris, alături de gazdele emisiunii ”Vorbește lumea”, Adela Popescu și Covefoto: arhivă personală

Mario Fresh este cunoscut în showbiz-ul românesc drept ”băiatul” lui Alex Velea. Artistul a povestit pentru Click! cum l-a cunoscut pe talentatul puști. ”Pe Mario îl ştiu din 2008/2009, mi-a adus un CD cu cover-uri, undeva în zona Moldovei, unde eu aveam un concert şi mi-a zis că el e foarte talentat. Pe vremea aia era fan Michael Jackson. Ne-am împrietenit, am ţinut legătura şi cu părinţii, care locuiesc în Iaşi. Uşor, uşor am devenit o familie. La sfârşitul lui 2014, l-am luat la mine acasă, s-a mutat cu liceul în Bucureşti.”

image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
vedetă pe covorul roșu  foto   Shutterstock(1) jpg
FotoJet (19) jpg
vrajitoare 0 jpeg
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
image
actualitate.net