Se lasă cu scandal între Cătălin Crişan şi prima soţie? "Nu mă sperie ameninţările"


    Lucia Bubulac are împreună cu Cătălin Crişan doi copii
Lucia Bubulac are împreună cu Cătălin Crişan doi copii

Cătălin Crişan şi Lucia Bubulac au divorţat în 2009, iar artistul şi-a refăcut viaţa cu Alina Cupşa, de care s-a despărţit însă recent. Deşi Lucia a trecut peste divorţ şi încearcă să se ocupe cât mai bine de cei doi copii, pe care Crişan i-a cam uitat în ultima vreme, artistul se pare că are încă resentimente.

Cătălin a declarat recent că regretă că a cunoscut-o pe Lucia, dar femeie a fost destul de împăcuitoare şi nu a vrut să îi dea o replică dură. În schimb, la emisiunea "Răi da Buni", de la Antena Stars, Lucia i-a amintit lui Cătălin că poate oricât să stea cu copiii lui, parcă o mică împunsătură la adresa fostului soţ, care se plângă că nu are cum să îşi vadă copii din cauza fostei soţii.

"Fiecare trebuie să fie responsabil de propriile afirmaţii. Eu am făcut numai afirmaţii pozitive despre el. Eu sunt o luptătoare pentru pace. Eu mă întâlnesc cu oameni şi după 20 de ani şi vorbesc. Relaţia dintre două persoane este gestionată de persoanele implicate în relaţie. Cătălin este liber să vină şi să stea cu copiii săi cât vrea, nu-l opreşte nimeni. Sunt foarte mulţi oameni care mă cunosc, care ştiu cum sunt. Este posibil să am şi duşmani, ca orice om. Pe mine nu mă sperie ameninţările. Eu întotdeauna mi-am respectat familia, îmi respect copiii şi pe tatăl lor", a spus Lucia Bubulac la Antena Stars.

În plus, femeia a vorbit despre copiii ei şi cum sunt afectaţi ei de afirmaţiile tatălui.

Lucia Bubulac, prima soţie a cântăreţui, alături de copiii lor
Lucia Bubulac, prima soţie a cântăreţui, alături de copiii lor

"Copiii mei sunt echilibraţi şi privesc aceste evenimente din viaţa lor primind foarte mult sprijin din partea mea. Eu nu sunt genul de persoană care să ceară cuiva explicaţii pentru afirmaţiile pe care le face. Copiii mei sunt foarte echilibraţi şi privesc cu demnitate ce li se întâmplă.Da, poate sunt puţin mai dezamăgită. Nici nu ştiu ce mai simt. Eu sunt foarte tolerantă şi pacifistă. Eu nu pot să urăsc pe cineva. Noi suntem bine, suntem fericiţi. Sperăm să câştigăm trofeul Festivalului.Trebuie să trec prin toate astea cu fruntea sus",a adăugat Lucia.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg