Se reunesc fetele de la André? Iată ce le-a dat de gol pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu

image
Trupa André a fost una dintre revelațiile de pe piața muzicală dance a sfârșitului anilor '90

Au cunoscut succesul împreună încă de când erau două copile, au trecut prin certuri, ba chiar au pornit pe drumuri separate, dar viața le-a adus mereu împreună. Este vorba despre Andreea Antonescu (36 de ani) și Andreea Bălan (35 de ani), fetele care au marcat muzica românească încă din perioada 1998--2001, când au format trupa André. Se pare că solistele sunt puse pe fapte mari și colaborează din nou. Deși nu au dezvăluit încă nimic, câteva indicii le-au dat de gol.

S-au certat, s-au împăcat, iar între timp au devenit soţii şi mămici de nota zece. Mai mult, Andreea Bălan este naşa Siennei, fetiţa fostei ei colege de trupă. Cele două cântărețe pregătesc o surpriză de prioporții pentru fanii lor, deloc puțini la număr, căci sunt mulți oameni care încă mai speră să le vadă împreună pe scenă. Și se pare că nu mai au mult de așteptat, căci fetele s-au cam dat de gol în această privință.

Fiecare a anunțat pe rețelele sociale că filmează un videoclip nou, însă decorul din imaginile publicate de ele este același, neputând fi ușor confundat. Sexy, mature, în costume de baie și desuuri, cele două au filmat printre plante luxuriante chiar în ziua în care Andreea Bălan a împlinit 35 de ani.

image
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au renunţat la şenile, la fuste mini şi codiţe

S-au întâlnit la restaurant în urmă cu câteva zile

image
Fetele au filmat în același decor

În urmă cu câteva zile, fotografii Click! le-au surprins pe Andreea Bălan și Amdreea Antonescu la un restaurant din Capitală, unde au mers, probabil, pentru a discuta ultimele detalii legate de colaborare și de clipul pe care așteptăm cu toții să-l vedem. Oare este vorba despre o piesă nouă sau despre o reinterpretare a vreunuia dintre multele lor hituri comune scoase sub "umbrela" André?

image
Zilele trecute au fost surprinse împreună la un restaurant din Bucureşti

Ce coincidenţe le-au legat când au format André

image
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au filmat în ipostaze senzuale

Tatăl Andreei Bălan, Săndel, ne-a povestit anul trecut, la aniversarea de 20 de ani a înfințării trupei, ce coincidențe le-au legat pe cele două. Puştoaicele păreau predestinate să cânte împreună, cu atât mai mult cu cât între ele exista un lung şir de coincidenţe: ”Prima formulă a trupei le avea pe fiica mea şi pe Simona Nae în componenţă. Aveau 11 ani, cred. Au mers peste tot, la toate emisiunile acelea care se făceau atunci. Apoi Simona s-a retras, iar eu cu tatăl Andreei Antonescu ne-am gândit să facem o trupă cu ea şi cu Andreea Bălan. Ambele fete aveau deja câte un album înregistrat, Andreea Antonescu avea unul făcut de Adi Ordean .Ambele locuiau la etajul 1, la apartamentul 5, şi pe amândouă le mai cheamă şi Georgiana. Pe vremea aceea nu ne gândeam la succes şi bani sau că vom ajunge la un nivel. Însă am ajuns destul de sus cu trupa, care s-a destrămat în 2001” . Bucuria cea mare a fetelor a fost atunci când au fost invitate de Dan Popi, la Cat Music, pentru înregistrări: “Am fost sunaţi să semnăm contractul pentru că piesa lor, «Petrecerea», trebuia să apară pe o compilaţie cu alte melodii cunoscute. Iar la trei luni diferenţă, în 1999, am lansat şi primul album, “La întâlnire”. 

Trupa André a vândut peste 1,2 milioane de albume

image
Andreea Bălan și Andreea Antonescu erau cele mai bune prietene pe vremea când cântau în trupa Andre

În perioada 1998-2001, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut parte din fenomenul Andrè, trupa care a primit patru discuri de platină și unul de aur, pentru vânzările-record de peste 1.200.000 de albume.

Pe lângă refrenele pe care le fredonăm și azi, dintre care amintim “Lasă-mă, papa, la mare!” sau „Moşule, ce tânăr eşti”, fetele au rămas în istorie şi pentru vestimentaţia-şoc: bustiere din latex, foarte decoltate, codiţe împletite, pantaloni scurţi, coloraţi, şi celebrele ghete cu talpă de 12-15 cm, pe care chiar ele le-au botezat, cu umor, “bucuria piticilor”.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Marius Cozmiuc Sergiu Bejan  canotaj dublu rame foto epa efe jpg
Vladimir Putin FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg