Secret dezvăluit de Mărțișor! De ce a ales-o soțul pe Andreea Esca dintre atâtea femei

Ultima actualizare:

    Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000foto: Sever Gheorghe
Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit în anul 2000foto: Sever Gheorghe

Andreea Esca (45 de ani) nu a făcut niciodată un secret din faptul că planul de cucerire a celui care i-a devenit soț nu a decurs chiar lin. Vedeta Știrilor PRO Tv a fost nevoită să-l convingă pe chipeșul Alexandre Eram să renunțe la relația lui de atunci, cu o blondă superbă.

Omul de afaceri Alexandre Eram a dezvăluit într-un interviu pentru Pagina de Psihologie cu ce l-a cucerit vedeta PRO Tv în urmă cu aproape 20 de ani, ce anume face ca relația lor să fie proaspătă și acum, după atâta vreme, și cum e să fii tatăl a doi adolescenți în vremurile noastre.

La întrebarea de ce a ales-o pe Andreea în locul oricărei alte femei, Alexandre Eram a dat, de fapt, definiția unei relații reușite. ”Pentru că ne potrivim, ne înțelegem și ne susținem reciproc.”

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000, iar la câteva luni după nuntă cei doi au devenit părinții Alexiei. După alți doi ani, în familia lor a intrat Aris. Așa se face că, în această perioadă, soții Esca-Eram trebuie să se ”lupte” cu doi adolescenți, iar lucrurile nu sunt tocmai simple. ”Am avut sute de angajați, dar mi se pare mai greu cu doi adolescenți. Trebuie să ai răbdare, înțelepciune, ca să înțelegi și să ierți multe”, a mărturisit tatăl Eram.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net