Secrete despre “Insula iubirii”. De ce a stat Radu Vâlcan atât de mult în Thailanda

1 august 2018
simeon stalpnicul png
Radu Vâlcan a stat mai bine de o lună în Thailandafoto: arhivă personală

Un proverb celebru spune că ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas! Cick! a aflat, în schimb, ce s-a întâmplat în Thailanda, la filmările pentru „Insula iubirii”, reality-show-ul matrimonial prezentat de Radu Vâlcan, la Antena 1.

Se pare că producătorii au hotârât că este mai bine să se filmeze două sezoane, 4 şi 5, unul după altul. Sursele Click! au aflat că întreaga echipă s-a deplasat la începutul lunii februarie în Thailanda, iar vreme de 3 săptămâni a filmat sezonul cu numărul patru, care va fi difuzat luna aceasta pe micul ecran. Apoi, după câteva zile de relaxare, în care toată lumea s-a odihnit, producătorii şi echipa au filmat şi sezonul 5, care probabil va fi dat pe post în primăvara anului 2019. 

Am vrut să verificăm şi pe contul de Instagram al prezentatorului Radu Vâlcan (41 de ani) cum stau lucrurile şi am văzut că acesta, într-adevăr, a fost plecat de la începutul lui februarie, până în luna martie. Radu Vâlcan şi-a publicat pe 5 februarie, pe contul de Instagram, că a ajuns în Thailanda, şi apoi pe 14 martie a scris că se întoarce acasă, postând o imagine din avion. Iar asta nu e totul, căci Click! a mai aflat şi alte amănunte. De exemplu, că ispitele masculine şi feminine au fost schimbate în cele două sezoane, ca să nu fie aceleaşi, dar şi că producătorii se gândesc deja la încă un sezon, pe care să-l filmeze anul acesta. Şi asta pentru că reality-show are mare succes, iar fanii au început deja să trimită mesaje la Antena 1, pentru că îşi doresc ca emisiunea să înceapă cât mai curând.   

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg