Secrete din trecut. Ce făcea Pepe pentru bani: «Niciodată nu mi-a fost rușine»

Ultima actualizare:

    Pepe a debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei
Pepe a debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei

Pepe este acum în centrul atenției cu o știre mai puțin plăcută pentru el, și anume divorțul de Raluca Pastramă, după 8 ani de mariaj. Indiferent care ar fi motivele despărțirii, un lucru este cert: acestea nu au legătură cu aspectul financiar. Atât Pepe, cât și Raluca, au dus-o bine cu banii. Însă solistul nu a fost de la debut pe cai mari, ci a muncit pentru fiecare leuț.

Pepe (41 de ani) este unul dintre cei mai iubiți și populari artiști de la noi, mereu căutat pentru concerte și evenimente private, dar și pentru diverse proiecte în televiziune. Artistul nu a fost însă întotdeauna bogat și nu a uitat niciodată de unde a plecat și cât de greu i-a fost înainte să devină celebru. Pepe a vorbit în mai multe interviuri despre faptul că începuturile sale nu au fost ușoare și că până să facă muzică și să ajungă cunoscut în domeniu a avut mai multe meserii, ba chiar a vândut cafea, banane, sandvișuri și șnițele într-o piață din Drumul Taberei. Și nu i-a fost deloc rușine cu trecutul său. Prin 2013, Pepe spunea într-un interviu cum își câștiga existența și cum își putea plăti orele de canto.

Pepe: "Am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea"

"Și eu am vândut în piață! Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru, deși poate unii m-ar ironiza din cauza acestui lucru. Uneori, în fast-food-ul acela din piață mai și găteam, mai și serveam, ce să fac, așa îmi puteam câștiga existența și puteam să-mi plătesc orele de canto, așa am putut să ajung cântăreț”, declara artistul. Părinţii săi, Ion Talent şi mama sa, Tatiana, au avut, în Piaţa Moghioroş un fast-food, iar tarabagiii îşi amintesc şi acum cu drag de băiatul frumos care cânta cu tava de cafea în mână. Pepe a fost extrem de harnic şi umbla prin toată piaţa să-şi vândă marfa. “Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, a mai spus Pepe în urmă cu ceva timp. 

Citește și:

Cine e Raluca Pastramă, femeia care i-a cerut divorțul lui Pepe. Corp de sirenă, diplomă de jurist, din familie bogată

EXCLUSIV Cum e noua viaţă a lui Pepe. Primele poze după anunțul divorțului. Solistul, grijuliu cu fetițele

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net