Secretele divelor de la «Cerb». De ce arată atât de bine?


    Iulia Vântur a trecut  de la o rochie albă,  mulată, la una  albastră, ca  de prinţesă
Iulia Vântur a trecut de la o rochie albă, mulată, la una albastră, ca de prinţesă

“Cerbul de Aur” s-a întors în glorie la Braşov, după 9 ani de absenţă, iar mâine, pe 2 septembrie, va cădea cortina şi vom afla câştigătorii. Pe scena din Piaţa Sfatului s-au perindat până acum artişti de top, care au impresionat şi cu vocea, dar şi cu prezenţa. Şi gazda Iulia Vântur a fost ca desprinsă din poveştile cu zâne.

Luminiţa Dobrescu este prima câştigătoare din România a “Cerbului de Aur”. Ea a obţinut marele trofeu în anul 1969, iar acum a revenit pe scena din Piaţa Sfatului, căci miercuri, 29 august, a susţinut un recital incendiar.

Solista locuieşte de ani buni peste hotare, a deţinut mult timp o fermă în Toscana, aşa că avea la discreţie numai alimente proaspete, din grădina casei. Nefiind o carnivoră din fire, în timp, artista noastră s-a axat mai mult pe legume şi fructe, care îi dau energie şi sunt şi sănătoase.

Vântur: «Sportul trebuie să fie mereu în viaţa noastră»

«În 1984 am cumpărat cu partenerul meu o fermă în Toscana, cât un sat, întinsă pe 65 de hectare, din care 35 hectare era numai pădure. Aveam viţă de vie veche de 1000 de ani. Casa era de 1000 de metri pătraţi, era o fostă mănăstire pe care am dat un milion de mărci. Timp de 16 ani, până în anul 2006, când am vândut-o, produceam vin şi ulei de măsline. Ne-am mutat lângă Lacul Maggiore, la 45 km de Milano. M-am obişnuit să am o alimentaţie sănătoasă, cu produse din grădină, m-am axat mai mult pe legume şi pe fructe, nu sunt vegetariană, dar nici o mare carnivoră. În general mănânc», ne-a spus Luminiţa, care a arătat senzaţional şi la conferinţa de presă, şi pe scenă.

Nici Loredana Groza (48 de ani) nu se lasă mai prejos, căci şi ea a adoptat un stil de viaţă sănătos, iar acest lucru şi-a pus amprenta pe silueta ei. La 48 ani, Loredana arată mai bine ca la 16. Într-un interviu pentru Click!, oferit la “Cerbul de Aur”, unde a susţinut un recital în cea de-a doua seară, Lori a sintetizat într-o singură propoziţie secretul siluetei sale: «Eşti ceea ce mănânci». Gazda evenimentului, Iulia Vântur (38 ani), care a prezentat alături de actorul italian Gabriel Garko, a arătat precum o prinţesă în cele două rochii superbe. Vedeta face şi ea sport de ani de zile şi nu renunţă la acest lucru indiferent unde s-ar afla.

«Sportul trebuie să fie acolo, în viaţa noastră, pentru că nu avem cum altfel. Şi nu numai din punct de vedere al esteticii, ci şi al sănătăţii. Fac cardio aproape în fiecare zi, fac pilates. Şi dacă nu ai bani, tot poţi face mişcare. Mie, spre exemplu, îmi place să fac mişcare în aer liber, îmi place să fac cardio afară», a declarat Iulia pentru Click!

Iulia Vântur şi Gabriel Garko
Iulia Vântur şi Gabriel Garko

Vedeta a mărturisit că înainte se abţinea de la anumite lucuri, pentru a nu avea probleme cu silueta, dar acum se mulţumeşte să consume moderat dulciurile sau pastele. «Încerc să nu mă restricţionez, înainte făceam lucrul ăsta, dulciurile şi pastele nu existau în viaţa mea şi în meniul meu. Dar acum mănânc câte puţin din toate şi atunci când consider că am exagerat puţin, mai iau o pauză», ne-a mai dezvăluit Iulia. 

Ce surprize a pregătit Iuliana Tudor pentru ultima seară

Cea de-a 5-a seară a Cerbului de Aur 2018 aduce pe scena din Piața Sfatului din Brașov nume mari ale muzicii românești: Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, K1 și grupul Crai Nou din Alba Iulia, dar și pe actorii Vlad Rădescu, Mihaela Rădescu și Sorin Frâncu. “Acest proiect îi conectează pe români, într-o formă extrem de accesibilă, cu câteva dintre cele mai importante momente și figuri ale istoriei României, atunci când românii au fost cu adevărat uniți”, spune Iuliana Tudor, gazda serii de 2 septembrie, dedicată folclorului românesc autentic.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg