Secretele divelor din folclor. Matilda Pascal Cojocărița a renunțat la trei alimente, iar Irina Loghin își face singură "elixirul tinereții"

Ultima actualizare:

    Irina Loghin și Matilda Pascal Cojocărița, două doamne superbefoto: Facebook
Irina Loghin și Matilda Pascal Cojocărița, două doamne superbefoto: Facebook

Sunt frumoase, distinse și au un tonus de invidiat. Irina Loghin și Matilda Pascal Cojocărița, două dintre cele mai iubite soliste de muzică populară, ne-au spus secretele și dietele lor.

Matilda Pascal-Cojocărița (63 ani) arată senzațional. Interpreta de muzică populară a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, în 1979 a fost prima Miss România, iar acum arată mai bine ca niciodată. Artista a fost mereu de principiul că trebuie să te simți bine cu tine, să arăți bine, atât pe interior, cât și la exterior. "Frumusețea nu ține doar de ceea ce se vede din afară, ci în primul rând trebuie să fii bine pe interior, ca să te simți bine și să arăți bine și pe exterior. Dacă ești liniștit și bine pe interior, arăți bine și pe exterior. Femeia este centrul atenției și cui nu îi place să fie admirată? Mai întâi cred că trebuie ca fiecare femeie să aibă mai multă încredere în ea și, mai ales, să se iubească pe sine. La pachet cu o alimentație adecvată și mai multă atenție dedicată îngrijirii personale, cred că orice femeie va arăta bine", ne-a mărturisit interpreta de muzică populară.


    Matilda și Ștefan formează un cuplu de 28 de ani Sursă foto: Arhivă personală
Matilda și Ștefan formează un cuplu de 28 de ani Sursă foto: Arhivă personală

Matilda Pascal Cojocărița nu mai consumă zahăr, carne roșie și făinoase

Ani de zile a ținut tot felul de diete care, la un moment dat, nu mai dădeau rezultate. Astfel că, atunci când avea filmări și voia să încapă într-o rochie, nu mai mânca nimic, timp de două zile. În urmă cu trei ani, Matilda Pascal-Cojocărița a decis să-și schimbe stilul alimentar. S-a axat pe alimente sănătoase, fără prăjeli și grăsimi și aşa a reuşit să slăbească aproape 10 kg în două luni şi jumătate.Cântăreața a renunțat la zahăr și nu a mai consumat carne roșie, de vită şi de porc. Mai târziu, ea a mai topit înca 2 kg. "Nu mai consum zahăr de trei ani de zile. Evit dulciurile și gust foarte rar, doar când îmi este poftă de ceva. Am un tonus mai bun și mă simt mult mai bine. O bună perioadă nu am mai consumat carne roșie, ci doar de pasăre, de la țară. Și acum prefer mai mult peștele, o sursă excelentă de proteine. Prăjelile și făinoasele le evit și acum, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru", a mai spus Matilda. Artista acordă importanță și îngrijirii personale, nu adoarme niciodată fără sa se demachieze, ceea ce le recomandă tuturor femeilor. În plus, aceasta folosește măști cosmetice din comerț, dar își face și naturiste în casă, pe bază de uleiuri naturale, în principal cel de măsline. 

Interpreta este căsătorită cu dirijorul și violonistul Ștefan Cigu, care o face fericită. Interpreta are trei nepoți. Doi băieți de la fiul ei, Alin Pascal, Adam și Tudor, și o fetiță și un băiețel, Miriam și Petru, de la Horațiu, fiul lui Ștefan Cigu. Adam are 8 ani și jumătate, Tudor 6 ani și jumătate, iar Miriam, 6 ani și jumătate. Mezinul Petru face curând, doi anișori. 

Irina Loghin își prepară în casă un tonic natural, cu hrean

Solista are o energie de invidiat. Face zilnic plimbări lungi și a eliminat carnea din meniu: “N-am mai pus gura pe carne de peste 30 de ani. Am asistat cândva la sacrificarea unui miel şi, de atunci, n-am mai fost om. E şi el un suflet, nu-mi face deloc plăcere să văd pe cineva cum se înfruptă dintr-o friptură. Uneori mai poftesc la peşte. Meniul meu este mai mult pe bază de soia”, ne-a declarat Irina Loghin.


    Irina Loghin, în tinerețefoto: irinaloghin.ro
Irina Loghin, în tinerețefoto: irinaloghin.ro

Irina Loghin (82 ani) are o reţetă proprie de must, cu care face senzaţie în rândul fanilor ei şi al cunoscuţilor. În fiecare toamnă, celebra interpretă de muzică populară își prepara elixirul minune cu un ingredient secret, bun pentru sănătate. Rețeta senzațională de must a artistei este următoarea: "Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor. Peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri”, spune Irina Loghin.

Citește și:

Irina Loghin: «N-am mai pus gura pe carne de 30 de ani!»

Iată ce secrete şi diete au fostele «Miss România»!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net