Secretele Iulianei Tudor pentru silueta de vis. Sunt la îndemâna oricui

simeon stalpnicul png
Duminică, de la ora 21.00, Iuliana Tudor prezintă "Vedetă populară" (TVR1)foto: TVR1

Gazda emisiunii „Vedeta Populară”, de la TVR 1, afişează o siluetă de vis când s-a întors pe micile ecrane, cu cel de-al doilea sezon al producţiei. Am stat de vorbă cu Iuliana Tudor despre felul în care arată, despre fiul ei, dar şi despre cei care i-au fost mentori de-a lungul anilor.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vedeta Populară”, de la TVR1, a debutat pe 29 aprilie cu jurate noi, Niculina Stoican și Cornelia Rednic, și cu aceeași prezentatoare îndrăgită, Iuliana Tudor (40 de ani), care pare că a găsit elixirul tinereții. Am întrebat-o care e secretul ei. „E foarte simplu! Iubesc ce fac, fac totul cu dragoste şi nu simt că muncesc! Nu ţin o cură, am grijă ce mănânc, am grijă când şi cât! În general mănânc la ore fixe, dimineaţa la ora 7.30, cu fiul meu, apoi pe la orele 13.00 şi seara, după 19.30. Mănânc legume, nu amestec mâncărurile, de exemplu nu mânânc în acelaşi timp carne şi brânză. M-am autoeducat, am citit despre ce înseamnă alimentaţia sănătoasă, lucru care e la îndemâna oricui, trebuie doar să respecţi nişte lucruri elementare, aş putea spune. De băut doi litri de apă obligatoriu, somn opt ore şi, în general, puţin sport, fuga prin natură”, ne-a povestit vedeta, între două fimări ale emisiunii.

simeon stalpnicul png
Iuliana Tudor arată senzațional la 40 de ani

„Să ştiţi că este foarte multă muncă aici, avem una dintre cele mai bune echipe de laTeleviziunea Română. Şi mai e ceva: experienţa câştigată în timp, prin formate complexe, care se traduce prin priceperea de a construi un program TV. Sunt şi producatorul general al emisiunii, și gazda, mi-a plăcut să învăţ meseria asta cu totul. Elise Stan mi-a fost mentor şi toţi oamenii din Televiziunea Română, cu care am avut privilegiul de a lucra, de la maşinişti până la cei care conduc în regie. E ca a doua mea mamă”, ne-a mai spus vedeta TVR.

simeon stalpnicul png
Iuliana, alături de fiul ei, Tudor

Cât despre timpul liber, acesta este dedicat în totalitate fiului ei. „Băiatul meu, Tudor, are 7 ani şi îi place să se joace non stop în natură, cât mai departe de tehnologie. Gândirea electronică se învaţă în câteva luni. Ori cu anii copilăriei, în care trebuie să dobândească lucrurile de bază, nu se mai întâlnește. După ora 18.00 suntem împreună întotdeauna. Nu e conştient că mama e o persoană publică, ştie că mama lucrează in televiziune, că e prezentator şi realizator TV, care e o meserie onorabilă. Gătim impreună când avem timp”, a încheiat vedeta.   

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
Loredana Zainea jpg
lucrari drum expres craiova pitesti foto cnair jpeg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg