Secretul căsniciei dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu! «Noi ne simţit la fel ca acum 24 de ani»

Ultima actualizare:
Familia lui Aurelian Temișan, la diferență de trei ani
Familia lui Aurelian Temișan, la diferență de trei ani

În prima lună a lui 2019, Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, au celebrat 24 de ani de când au decis să formeze un cuplu. Fiind întrebați, adesea, cum reușesc să se completeze atât de bine unul pe celălalt, încât să depășească orice obstacole ar întâlni în cale, Aurelian Temișan a vorbit despre secretul căsniciei sale de lungă durată.

Monica Davidescu şi Aurelian Temișan, ambii în vârstă de 46 de ani, au sărbătorit în luna ianuarie a noului an 24 de ani de când s-au cunoscut şi îndrăgostit, decizând încă de atunci să formeze o familie. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timpul unui spectacol, iar de atunci au fost de nedespărțit. Soții au împreună și o fetiță, pe nume Dora, în vârstă de 8 ani.  

Aurelian Temișan, despre secretele unei căsnicii perfecte

Cum vârsta nu este singurul aspect la care cei doi parteneri par să se potrivească perfect, aceștia au fost adesea întrebați care este „secretul” poveștii lor de iubire de lungă durată. Invitat în cadrul unei emisiuni, Aurelian Temișan a vorbit despre relația sa cu Monica Davidescu, cei doi formând una dintre cele mai îndrăgite familii din showbiz-ul autohton. 


    Familia lui Aurelian Temișan, la diferență de trei aniFoto: Instagram
Familia lui Aurelian Temișan, la diferență de trei aniFoto: Instagram

Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan a încercat să explice ce atuuri consideră el că sudează o relație între parteneri. „E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre.

După cum spunea un prieten bun al nostru când ne-am căsătorit, dacă vrei ca totul să meargă bine, nu încerca să ridici pretenţiile faţă de cel de lângă tine. Mai bine le scazi, ca în momentul în care te surprinde, să fie o surpriză plăcută. Dacă încerci să ai pretenţii mai mari, ai greşit. Dacă ai greşit, ajungi mai rău ca înainte de căsătorie.

„Noi ne simţit la fel ca acum 24 de ani, cu mult mai maturi ca atunci şi mai echilibraţi şi cu un respect pe care atunci nu ştiam să-l cuantificăm”, a declarat cântărețul la Antena Stars. 

Aurelian Temișan a cântat pe scenă alături de fetița lui 

Aurelian Temișan a cântat anul trecut alături de fiica lui, în cadrul unui spectacol organizat la Sala Palatului, ”Dan Spătaru Regele Aplauzelor”. Cei doi, tată și fiică, au interpretat în duet o melodie de-a regretatului artist. Micuța este familiarizată cu scena, cântând încă de la vârsta de 5 ani, iar duetul celor doi a fost întâmpinat cu multe aplauze din partea publicului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net