Secretul celor 3 torturi de la botezul Liei, fiica Danei Rogoz. Unul a fost pentru fratele ei vitreg

image
În ciuda timpului scurt rezervat pregătirilor, totul a arătat perfect

Botezul micuței Lia, fiica Danei Rogoz, a fost o necunoscută până cu două săptămâni înainte de petrecerea organizată la câțiva kilometri de București. Dana și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, înclinau spre ideea de a amâna evenimentul, din cauza epidemiei de coronavirus, însă fiul din prima căsnicie a lui Radu i-a convins să grăbească lucrurile. Astfel, unul dintre cele trei torturi de la petrecere a fost pentru fratele vitreg al Liei, care se pregătea să plece la facultate în afara țării.

Dana Rogoz și-a botezat fiica într-o zi de sâmbătă, 29 august, într-un cadru de poveste. Căsuțe de lemn, flori de câmp, ba chiar și un lan de porumb în zona evenimentului – cu alte cuvinte, toate elementele care fac parte, într-un fel sau altul, din viața frumoasei familii a Danei.

Actrița a reușit să organizeze totul într-un timp record – două săptămâni – după ce fiul din prima căsnicie a lui Radu Dragomir i-a anunțat că fusese acceptat la o facultate din afara țării și că urma să plece în curând. Cum restricțiile de circulație impuse de pandemia de coronavirus fac imposibilă stabilirea unor planuri pe termen lung, Dana și Radu au hotărât să organizeze botezul acum, pentru ca Lia să-i aibă alături pe amândoi frații ei la primul eveniment important din viața ei.

”La începutul verii ne gândeam să amânăm botezul până când riscurile pandemiei vor fi semnificativ mai scăzute. Sincer, îmi și imaginam cum voi intra cu ea de mână în biserică. Încet-încet, văzând și cum evoluează lucrurile, începusem să ne gândim dacă nu am putea face totuși slujba și o petrecere restrânsă, urmând să adunăm pe toată lumea la tăierea moțului sau pentru un alt moment important din viața ei. Dar tot indeciși eram și balanța înclina mai mult spre amânarea botezului. Asta până în ziua în care băiatul cel mare al lui Radu ne-a anunțat că a fost admis la studii în străinătate și că pleacă în 3 săptămâni din țară, fără să se mai poată întoarce ușor din cauza carantinei. Atunci ne-am zis că ăsta e motivul pe care îl așteptam ca să facem acum botezul și să nu îl mai amânăm, căci era firesc ca fratele ei mai mare să poată participa și el”, a explicat Dana pe blogul personal.

Nimic din ceea ce s-a întâmplat însă în ziua botezului nu a trădat organizarea în pripă a acestuia. Florile, cadourile pentru invitați, vestimentația membrilor familiei, decorurile pentru locul ales, totul s-a potrivit perfect cu stilul relaxat și iubitor de natură al Danei și al soțului ei.

image
Dana Rogoz, alături de sărbătoriții zilei, Lia, Andreea Esca și fiul din prima căsnicie a lui Radu Dragomir (dreapta)

Dana Rogoz a pregătit trei torturi pentru botezul Liei

Petrecerea a fost foarte restrânsă, numai cu membrii familiei și câțiva dintre prietenii apropiați ai celor doi. Surprinzător însă, având în vedere numărul mic de invitați, pe masă au fost trei torturi, unul mare pentru Lia și două mai mici, pentru doi invitați speciali. Unul pentru fratele vitreg al Liei, de rămas bun, înainte de plecarea la facultate, un eveniment foarte important în viața oricărui tânăr. Iar celălalt pentru cei 48 de ani pe care Andreea Esca i-a împlinit chiar în ziua botezului.

image
Dana Rogoz, alături de sărbătoriții zilei, Lia, Andreea Esca și fiul din prima căsnicie a lui Radu Dragomir (dreapta)foto: Deer’s Photography

”Spre seară, am suflat în cele 3 torturi. Unul era al Liei pentru botez, unul al fratelui ei care a și plecat între timp la studii și unul al Andreei Esca, fiind alături de noi de ziua ei. Iar când s-a lăsat întunericul, așa cum se cuvine la un Camp Party, am aprins un foc de tabără și am dansat sub cerul înstelat”, a dezvăluit Dana.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg