Secretul de frumuseţe al clarvăzătoarei Carmen Harra! Ce tratament face

Ultima actualizare:

    Carmen Harra şi-a făcut mici corecţii la nivelul tenuluiFoto: arhivă personală
Carmen Harra şi-a făcut mici corecţii la nivelul tenuluiFoto: arhivă personală

Venită din America pentru proiectele sale muzicale aflate în promovare, Carmen Harra știe că imaginea este foarte importantă şi face sacrificii să se menţină în formă. Deși are 62 de ani, artista nu a apelat la terapii invazive pentru tenul său, lăudându-se cu o genă foarte bună. Recent, ea şi-a călcat pe inimă şi a intrat în cabinetul unui medic estetician, de unde a plecat cu ridurile netezite şi un zâmbet larg pe chip.

Carmen Harra se pregăteşte să filmeze videoclipul pentru noua ei melodie „Subete Conmigo”, dar înainte a trecut pe la cabinetul medicului estetcian unde a poposit ceva timp. Ea a primit indicaţii în privința tratamentelor pe care le-ar putea face pentru regerenarea și întreținerea tenului.

“Are un ten foarte frumos, evident cu câteva riduri, absolut normale la o anumită vârstă. Doamna Harra nu și-a dorit terapii invazive, așa că am ales pentru o primă ședință un tratament cu acid hialuronic, substanță ce se găsește în aproape toate structurile organismului, dar și cu toxină botulinică cunoscută pentru efectul de netezire a ridurilor. La următoarea vizită în România, îi recomand un lifting facial nechirurgical cu fire Aptos. Rezultatul este natural și de durată”, ne-a mărturisit dr. Daniela Cățănaș.


    Carmen Harra s-a lăsat pe mâinile medicului estetician Daniela Căţănaş Foto: arhivă personală
Carmen Harra s-a lăsat pe mâinile medicului estetician Daniela Căţănaş Foto: arhivă personală

De cealaltă parte, Carmen Harra a fost foarte încântată de vizita la medicul estetician. “Fiecare vârstă are frumusețea ei și trebuie să vedem asta. Nu sunt adepta terapiilor invazive sau a operațiilor estetice, dar tratamentele de regenerare și cele care ne ajută să ne menținem tenul tânăr le recomand cu drag. Am avut emoții înaintea vizitei la medicul estetician, dar doamna doctor a știut să îmi explice cu căldură și să mă facă să înțeleg importanța acestor terapii”, a spus Carmen Harra.

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg