Secretul Denisei de la Bambi. Ce a mărturisit solista despre căsnicia ei

image
Denisa Tănase este în tatonări cu pilotul Cătălin Cazacu

Denisa de la Bambi şi-a găsit liniştea în braţele lui Cătălin Cazacu. După un an de tumult în care s-a consumat mult în urma divorţului de medicul Cornel Brotac, cu care a format un cuplu timp de patru ani, artista a găsit putere să înceapă o nouă relaţie. Cântăreaţa şi pilotul au venit împreună la tv să vorbească despre cum au început să se întâlnească.

Denisa Tănase nu mai suferă după Cornel Brotac. Roşcata a vorbit despre relaţia pe care a început-o de puţin timp cu pilotul Cătălin Cazacu, fostul iubit al prezentatoarei Maria Simion. Artista a povestit că a trecut peste divorţ prin care a încheiat cinci ani de relație și patru de mariaj cu fostul soţ şi că nu exclude posbilitatea să ajungă din nou în faţa altarului.

image
Denisa și Cătălin au început să se afişeze peste tot împreunăfoto: Click!

"Mie personal acea slujbă în biserică mi se pare foarte importantă. Eu am avut doar o cununie civilă şi consider că acel act a fost ceva formal. Nu m-a legat foarte mult", a povestit Denisa Tănase (28 de ani) la emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena Stars.

image
Denisa și Cătălin au fost marți la avanpremiera filmului ”Mecanicul 2”

Cântăreaţa a mai spus că în trecut a luptat timp de un an ca să-și salveze familia și a plâns foarte mult pentru că nu a reuşit. La rândul lui, noul iubit al solistei de la "Bambi" a declarat că el crede cu tăria în instituţia căăstoriei. "Eu nu am mai fost însurat, dar cred în asta. Părinţii mei sunt căsătoriţi de 33 de ani", a spus pilotul la Antena Stars.  

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg