Secretul Denisei de la Bambi. Ce a mărturisit solista despre căsnicia ei

Ultima actualizare:
Denisa Tănase este în tatonări cu pilotul Cătălin Cazacu
Denisa Tănase este în tatonări cu pilotul Cătălin Cazacu

Denisa de la Bambi şi-a găsit liniştea în braţele lui Cătălin Cazacu. După un an de tumult în care s-a consumat mult în urma divorţului de medicul Cornel Brotac, cu care a format un cuplu timp de patru ani, artista a găsit putere să înceapă o nouă relaţie. Cântăreaţa şi pilotul au venit împreună la tv să vorbească despre cum au început să se întâlnească.

Denisa Tănase nu mai suferă după Cornel Brotac. Roşcata a vorbit despre relaţia pe care a început-o de puţin timp cu pilotul Cătălin Cazacu, fostul iubit al prezentatoarei Maria Simion. Artista a povestit că a trecut peste divorţ prin care a încheiat cinci ani de relație și patru de mariaj cu fostul soţ şi că nu exclude posbilitatea să ajungă din nou în faţa altarului.


    Denisa și Cătălin au început să se afişeze peste tot împreunăfoto: Click!
Denisa și Cătălin au început să se afişeze peste tot împreunăfoto: Click!

"Mie personal acea slujbă în biserică mi se pare foarte importantă. Eu am avut doar o cununie civilă şi consider că acel act a fost ceva formal. Nu m-a legat foarte mult", a povestit Denisa Tănase (28 de ani) la emisiunea Florentinei Fântânaru de la Antena Stars.

Denisa și Cătălin  au fost marți la  avanpremiera filmului  ”Mecanicul 2”
Denisa și Cătălin au fost marți la avanpremiera filmului ”Mecanicul 2”

Cântăreaţa a mai spus că în trecut a luptat timp de un an ca să-și salveze familia și a plâns foarte mult pentru că nu a reuşit. La rândul lui, noul iubit al solistei de la "Bambi" a declarat că el crede cu tăria în instituţia căăstoriei. "Eu nu am mai fost însurat, dar cred în asta. Părinţii mei sunt căsătoriţi de 33 de ani", a spus pilotul la Antena Stars.  

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net