Secretul ghetelor pe care Irina Rimes şi Andra le poartă la Vocea României

image

Schimbările de la “Vocea României” sunt multe şi vizibile. După ce din juriu au plecat Loredana şi Adrian Despot, nou venitele Irina Rimes şi Andra ne-au surprins cu stilul vestimentar excentric, cireaşa de pe tort fiind încălţările-şenile, pe care le-au afişat în fiecare ediţie, inclusiv vinerea şi sâmbăta aceasta.

În perioada 1998-2001, Andreea Bălan (34 de ani) şi Andreea Antonescu (36 de ani) au făcut parte din fenomenul Andrè, trupa care a primit 4 discuri de platină şi unul de aur, pentru vânzările-record, de peste 1.200.000 de albume. Pe lângă refrenele pe care le fredonăm şi azi, dintre care amintim “Lasă-mă, papa, la mare!” sau „Moşule, ce tânăr eşti”, fetele au rămas în istorie şi pentru vestimentaţia-şoc: bustiere din latex, foarte decoltate, codiţe împletite, pantaloni scurţi, coloraţi, şi celebrele ghete cu talpă de 12-15 cm, pe care chiar ele le-au botezat, cu umor, “bucuria piticilor”. 

image

Până acum, Andra purta tocuri-cui

Iată că, la 17 ani de la destrămarea trupei, solistele le-au făcut fanilor nostalgici o bucurie şi au început să poarte din nou celebrele “şenile” şi să se afişeze pe reţelele sociale. Dar iată că nu sunt singurele. Două dintre cele mai mediatizate vedete, Irina Rimes (27 de ani) şi Andra (32 de ani), jurate la “Vocea României” (PRO TV), alături de Smiley şi de Tudor Chirilă, au apărut în fiecare ediţie a show-ului încălţate cu platforme. Stilul “Lolita”, adoptat de Irina Rimes, i se potriveşte perfect minionei soliste, care are doar 1,49 metri înălţime, însă surpriza vine din partea Andrei, pe care o ştiam mai conservatoare din punct de vedere vestimentar. 

image

Dacă în sezoanele trecute de la “Vocea” a apărut încălţată cu pantofi stiletto, iată că acum şi Andra s-a molipsit de moda “şenilelor” şi a apărut cu ghete argintii, cu toc dreptunghiular şi platformă înaltă. Andra mai are un atu pe care mizează de fiecare dată, şi anume decolteul superb. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
prodan (2) jpg
visarion alexa
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
catina cojani 2 jpg
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg