Tudor Gheorghe a găsit elixirul sănătății! Tratamentul naturist pe care îl urmează cu strictețe

Ultima actualizare:

Tudor Gheorghe este un artist în putere chiar și la cei 76 de ani. Maestrul a dezvăluit care secretul din spatele unei forme de invidiat. 

image

Tudor Gheorghe este, la cei 76 de ani, unul dintre cei mai mari artiști ai României. Maestrul  este de obicei discret în ceea ce privește viața personală, iar toate declarațiile sale vizează fie teme sociale, fie muzica pentru care este atât de cunoscut.

Recent, Tudor Gheorghe a recunoscut că, în ceea ce privește sănătatea și tonusul, are un ritual pe care îl respectă de mai mulți ani, fără excepție. 

Marele artist a mărturisit că frecventează stațiunea balneară Techirghiol de mai bine de 12 ani și admite că este una dintre zonele preferate, care îl încarcă cu energie. 

Este un fapt puțin cunoscut că artistul, care încântă de atâția ani publicul român, nu a lipsit aproape în niciun an din pitoreasca stațiune, de mai bine de un deceniu.

Techirghiol este consemnată ca stațiune încă din 1899 și este celebră pentru băile de nămol care pot ameliora diferite afecțiuni. 

"Nici nu știu de când merg constant la Techirghiol. Sau poate că știu, dar prefer să păstrez pentru mine!”, a răspuns îndrăgitul actor oltean atunci când l-am chestionat pe tema asta.

În fiecare an încerc să ajung acolo. Chiar și acum, pe vremea acesteri pandemii, tot am mers. Spre exemplu, zilele trecute tocmai m-am întors de la Techirghiol!”, a declarat el pentru impact.ro.

Tudor Gheorghe, acuzat de propagandă comunistă

Deși Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai iubiți muzicieni din România, acesta s-a aflat în centrul unui scandal în urmă cu doi ani, din cauza spectacolului său "Degeaba 30". Oamenii l-au acuzat la acel moment că ar manifesta o nostalgie pentru perioada comunistă 

Spectacolul lui Tudor Gheorghe "Deageaba 30" a fost difuzat pe un canal public de televiziune la 26 ianuarie, chiar de ziua de naștere a fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu. 

Maestrul a  fost acuzat de propagandă comunistă de Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației, Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR și Dan Barna. 

În acea perioada Tudor Gheorghe se afla în stațiunea Techirghiol și a trasmis un mesaj vehement acuzațiilor care i se aduceau. Artistul a specificat printre altele că nu este interesat de detractori și că scopul său este de a-și reprezenta arta așa cum crede de cuviință.

„Nici măcar nu le resping, nu le iau în seamă. Nu mă interesează prostiile pe care le debitează ba unul, ba altul. Nu mă ating. E aşa de normal. Fiecare om are părerile lui. Te laudă mulţi şi te înjură puţini. Dacă nu exista nicio reacţie, mi se părea ciudat. Dar, bravo lor! Eu cred în ce am făcut, şi nu numai eu. O vorbă frumoasă: câinii latră, caravana trece. Dacă ăsta e limbajul lor, să fie sănătoşi. Eu sunt mai delicat”, a declarat maestrul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net