Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un abdomen perfect. Şi tu poţi face asta

image
Mihaela Rădulescu este foarte conştiincioasă în ceea ce priveşte exerciţiile fiziceFoto: Arhiva personală

Vedeta este conştientă de vârsta ei (45 de ani) şi ştie că numai cu efort susţinut îşi poate păstra silueta impecabilă, aşa că nu sare nicio zi peste programul ei de sport. Nici măcar în weekend!

Noua membră a juriului "Românii au talent", Mihaela Rădulescu, are un abdoment de invidiat, însă acest lucru este posibil datorită unui program susţinut de exerciţii fizice, după cum ea însăşi recunoaşte. Vedeta a împărtăşit cu fanii de pe Facebook reţeta siluetei sale, sperând că ea va servi drept inspiraţie şi pentru ei.

"Programul meu de sport de weekend e mai intens decât cel zilnic - 4 serii de câte 25 de abdomene, 2 gantere de câte 3kg fiecare pentru braţe, genoflexiuni, stretching şi alte exerciţii pentru menţinerea mobilităţii şi o alergare de 30 de minute, mai pe seară. Home alone, de-aia... selfie:))). Poate luaţi ideea drept bună şi o aplicaţi cu aceeaşi constiinciozitate cu care o fac şi eu. Vă alegeţi şi cu o siluetă corectă, dar şi cu o stare de spirit excelentă, parol!", a scris ea pe reţeaua de socializare.

În plus, Mihaela Rădulescu a mărturisit că nu se simţea în largul ei cu ultimul look, aşa că s-a vopsit din nou brunetă. "Şi, da, am revenit la culoarea naturală de păr, simţeam io că ceva nu e în regulă:))))", a mai spus ea.

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota