Semifinala 2 Superstar. Încă trei concurente, cu un pas mai aproape de premiul de un milion de lei

image
Emoții în așteptarea rezultuluifoto: PRO TV

O nouă semifinală Superstar România, o nouă rundă de emoții la Arenele Romane, acolo unde s-a filmat această etapă a show-ului. 8 concurenți au urcat pe scenă, însă doar trei au mers mai departe, spre live-uri.

Opt concurenți au urcat, pentru prima dată în cariera lor, pe celebra scenă de la Arenele Romane și au interpretat câte două piese în fața publicului și a juraților. Încurajați de prezentatoarea Theo Rose și jurizați de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri și pentru a fi mai aproape de premiul uriaș de un milion de lei, care le-ar putea schimba radical viața.

Cine sunt cele trei concurente care merg mai departe, în live-uri

Cele trei norocoase care au primit credit din partea juriului și o șansă imensă pentru cariera lor artistică sunt Maria Jugănaru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu. Carla's Dreams i-a acordat Biancăi Bîsceanu al doilea WildCard din etapa semifinalelor, solistul motivând că tânăra are o voce aparte, care trebuie să răsune și în etapa live-urilor.

Maria Jugănaru este din Pitești și este elevă la Colegiul Brătianu, în clasa a 11-a. Este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii. 

Romina Apostol are 16 ani și este din Iași. Dansează, pictează și spune că are o latură artistică puternic dezvoltată. Știe să cânte la vioară, pian și chitară și activează, alături de un coleg, într-o trupă rock.

Bianca Bîsceanu are 16 ani și este din Buzău. Visează să devină cântăreață sau actriță. În viitor, vrea să dea admitere la UNATC. S-a apucat de cursuri de actorie și mai învață singură acasă. Părinții o susțin, vor ca ea să-și urmeze visul și să fie fericită. 

După primele două semifinale, difuzate la PRO TV vineri și sâmbătă, se cunosc primii 6 concurenți pe care îi vom auzi mai departe. Celor 3 de vineri, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu și Maria Ojică li se adaugă cele trei de sâmbătă, Maria Jugănaru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu.

Citește și:

Semifinala Superstar. Cine sunt cele 3 concurente care s-au calificat în live-uri, cu mari emoții

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
meghan markle harry regina jpeg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
gabriela cristea
Sorin voluntar pompieri FOTO ISU Suceava jpg
contor energie electrica
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf