Semifinala Asia Express, record de audiență pentru Antena1. Ce au declarat finaliștii

Ultima actualizare:

    Raluka și Ana Baniciu în finala Asia ExpressFoto Facebook
Raluka și Ana Baniciu în finala Asia ExpressFoto Facebook

Reality Show-ul Asia Express a ajuns la final, iar în seara aceasta, 3 aprilie, publicul și fanii competiției pot afla cine a plecat acasă cu mare premiu de 30.000 de euro. Show-ul a fost lider de audiență atât pe publicul comercial, cât și la nivel urban, iar in fața televizoarelor în momentul în care a fost difuzată semifinala, aproape două milioane de telespectatori au urmărit Antena1.

Antena 1 a fost cel mai urmărit post tv la nivelul publicului din mediul comercial și a obținut 10,4 puncte de rating și o cotă de piață de 25,5%, în comparație cu următorul post de televiziune clasat, Kanal D, care a înregistrat 7,9 puncte de rating și o cotă de piață de 19,5%. Pe al treilea loc, s-a situat ProTv cu 5,9 puncte de rating, și cu 14,6% cotă de audiență.

În cadrul semifinalei, echipele formate din Andrei Ștefănescu cu Liviu Vârciu, Raluka cu Ana Baniciu și Daniela Crudu cu Vica Blochina s-au luptat pentru un loc în mare finală care va fi difuzată în seara zilei de 3 aprilie la orele 20, însă numai două echipe se vor lupa pentru marele premiu. Astfel că, echipa formată din Daniela Crudu și Vica Blochina a realizat probele cel mai greu, ajungând la punctul de sosire pe ultimul loc, fiind eliminate din concurs chiar pe ultima sută de metri.

Daniela Crudu și Vica Blochina au mărturisit că nu s-au așteptat niciun moment să ajungă atât de departe în competiție, ele nu au concurat pentru premiu, ci pentru a se bucura de adrenalina unui reality show.

„Sincer, nu m-am așteptat nicio secundă să ajungem atât de departe. Pentru noi, miza cea mai importantă a fost să putem înainta cât mai mult în competiție și să ne bucurăm de tot”, au afirmat cele două după ce au fost eliminate.


    Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în finala Asia ExpressFoto Facebook
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în finala Asia ExpressFoto Facebook

Finaliștii au mărturisit că finala va fi o zi foarte tensionată pentru cei patru concurenți, însă vor încerca să se autodepășească.

„Va fi ziua crucială pentru fiecare dintre noi. Vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun să câștige!”, au declarat  aceștia.

,,Mai avem puțin. Înseamnă enorm pentru noi că suntem finaliste, că am ajuns până aici și că am reușit să trecem prin toate momentele grele. Ne-am demonstrat că suntem foarte puternice și că merităm să ne aflăm în această etapă. Acum suntem pregătite să luptăm în ultima misiune, dacă am muncit atât de mult vrem să și câștigăm”, au declarat Ana Baniciu și Raluka.

Pe aceeași poziție se află și Liviu Vârciu alături de colegul de echipă Andrei Ștefănescu, care sunt la fel de pregătiți pentru finală.

,,Ne bucurăm foarte tare că suntem în finală alături de fete, pentru că știu să piardă, dar știu să și câștige. În același timp, ne este și puțin teamă. Urmează o finală frumoasă, eu asta cred că trebuie să primeze. Va fi o luptă crâncenă, o să ne dorim cu toții să câștigăm mai mult ca orice, vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun va câștiga”, au delcarat ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net