Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”. Sâmbătă aceasta, vedetele se luptă pentru un loc în marea finală


    Bravo, ai stil se apropie de marea finală
Bravo, ai stil se apropie de marea finală

În această seară, în Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la ora 20:00, la Kanal D, cele șase celebrități rămase în competiția stilistică vor da ultima bătălie majoră, pentru un loc în Marea Finală disputată sâmbăta viitoare, 19 decembrie, care își va desemna, în direct, prin SMS, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea tilului de Cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Conceptul semifinalei – Aripi de înger – va fi o provocare  stilistică uriașă pentru concurentele care vor face totul pentru a demonstra că au stil și că își merită locul de a ajunge pe podium, în Finală.

Parcursul lor se apropie de final, călătoria stilistică a acestora, în ultimele luni a fost presărată cu momente unice, extravagante,  cu emoție, agonie și extaz. La aproape un an de când au pornit în această aventură fascinantă, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Oana Radu și Theo Rose vor trebui să ajungă la inimile telspectatorilor, cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește desemnarea unicei câștigătoare.

Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities” se va difuzata mâine seară, la ora 20:00, la Kanal D! Șase celebrități vor avea de înfruntat ultima provocare stilistică, chiar înainte de Marea Finală de sâmbătă viitoare, 19 decembrie, câștigătoarea urmând să fie desemnată, în direct, în cadrul unei ediții spectaculoase. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
cub razvan ciobanu png
fabrica mustar tecuci jpg
stres
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png