Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”. Sâmbătă aceasta, vedetele se luptă pentru un loc în marea finală

Ultima actualizare:

    Bravo, ai stil se apropie de marea finală
Bravo, ai stil se apropie de marea finală

În această seară, în Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la ora 20:00, la Kanal D, cele șase celebrități rămase în competiția stilistică vor da ultima bătălie majoră, pentru un loc în Marea Finală disputată sâmbăta viitoare, 19 decembrie, care își va desemna, în direct, prin SMS, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea tilului de Cea mai stilată femeie din România și va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

Conceptul semifinalei – Aripi de înger – va fi o provocare  stilistică uriașă pentru concurentele care vor face totul pentru a demonstra că au stil și că își merită locul de a ajunge pe podium, în Finală.

Parcursul lor se apropie de final, călătoria stilistică a acestora, în ultimele luni a fost presărată cu momente unice, extravagante,  cu emoție, agonie și extaz. La aproape un an de când au pornit în această aventură fascinantă, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu, Andreea Tonciu, Cristina Siscanu, Deea Codrea, Oana Radu și Theo Rose vor trebui să ajungă la inimile telspectatorilor, cei care vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește desemnarea unicei câștigătoare.

Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities” se va difuzata mâine seară, la ora 20:00, la Kanal D! Șase celebrități vor avea de înfruntat ultima provocare stilistică, chiar înainte de Marea Finală de sâmbătă viitoare, 19 decembrie, câștigătoarea urmând să fie desemnată, în direct, în cadrul unei ediții spectaculoase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net