Semifinala Superstar. Cine sunt cele 3 concurente care s-au calificat în live-uri, cu mari emoții

Ultima actualizare:

    Trei concurenți din prima semifinală SuperStar au mers mai departe, către live-urifoto: PRO TV
Trei concurenți din prima semifinală SuperStar au mers mai departe, către live-urifoto: PRO TV

Emoții, voci incredibile și o atmosferă de concert mare. Așa a a arătat prima semifinală Superstar România, filmată la Arenele Romane, din București. Din cei 8 concurenți care au urcat pe scenă, doar trei norocoși au mers mai departe, către live-uri.

Opt concurenți au pășit, pentru prima dată în cariera lor, pe una dintre cele mai mari scene de la Arenele Romane și au interpretat câte două piese în fața publicului și a juraților. Încurajați de prezentatoarea Theo Rose și jurizați de Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a prinde un loc în live-uri și pentru a fi mai aproape de premiul uriaș de un milion de lei.

superstar semifinala jpeg

Victoria Peșterean și Ana Stănciulescu s-au calificat direct în etapa următoare, iar cea care a fost pe muchie de cuțit, dar a profitat de încrederea lui Smiley și a primit wild card-ul de la el, a fost Maria Ojică. ”Cred foarte mult în vocea Mariei. E unică în concurs”, a spus juratul înainte de a-i oferi șansa de a ajunge la votul publicului.

Cine este Victoria Peșterean

Victoria Peșterean are 25 de ani și este din Chișinău, însă locuiește în București, unde lucrează ca profesor de pian. Moștenește talentul de la ambii părinți, dar niciunul nu a studiat în domeniu. Victoria a inceput din clasa I să meargă la concursuri și evenimente și si-a descoperit vocația. Părinții sunt oameni simpli, mama croitoreasă și tatăl lemnar, însă au susținut-o mereu și i-au fost aproape. A participat la Vocea României în anul 2016 și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. A fost căsătorită, dar a divorțat pentru că relația nu mai funcționa, anunță protv.ro

Cine este Ana Stănciulescu

Ana Stănciulescu, pe numele de scenă Ayana, are 18 ani și este originară din Măgurele, acolo unde locuiește cu părinții. A avut un contract cu Global Records, alături de care a lansat o piesă, însă drumurile lor s-au separat anul trecut. Este elevă la Liceul de Arte Dinu Lipatti, iar anul acesta va susține examenul de Bacalaureat. Părinții nu au legatură cu domeniul artistic, sunt ingineri.

Cine este Maria Ojică

Maria Ojica are 20 de ani, este din Paşcani şi este studentă la facultatea de Geografie, în Iaşi. A cântat de mică în orchestra de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto clasic. Și-a dorit mereu să facă muzică şi întotdeauna a făcut sacrificii pentru pasiunea sa. A făcut liceul la Iaşi, departe de familie. A locuit singură de când avea 15 ani. Este extrem de emotivă şi plânge din orice, iar sensibilitatea ei s-a văzut și vineri, pe scena SuperStar.

Peste 1 milion de oameni s-au uitat la prima semifinală Superstar

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.9 puncte de rating și 23.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 14.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:32, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.0 puncte de audiență și 21.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.6 puncte de rating și 13.0% share. Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:33, peste 1.4 milioane de români se uitau la emisiune.

Sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20:00, pe scenă vor urca Andrei Sălăgean, Bianca Bîsceanu, Andrei Serjant, Romina Apostol, Raluca Moldoveanu, Vanessa Ion, Maria Jugănaru și Eleonora Filipoiu. ”Cred că este absolut normal să ai emoții la nivelul ăsta”, spune Raluka. Însă ce este la fel de clar este faptul că orice greșeală costă și prețul care ar putea fi plătit este eliminarea din competiție. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net