Senzuală în tinereţe, cochetă la 70 de ani! Cum arată acum Rodica Mureșan, din “Secretul lui Bachus”


    Rodica Mureşan, în "Racolarea" (1985)foto: Cinemagix
Rodica Mureşan, în "Racolarea" (1985)foto: Cinemagix

Una dintre cele mai sexy actrițe ale anilor ‘80, care a jucat în peste 20 de filme de renume, printre care “Sosesc păsările călătoare” (1984), “Secretul lui Bachus” (1984), “Liceenii Rock’n Roll” (1992) sau “Sexy Harem Ada Kaleh” (2001), și-a făcut apariția luni, 12 martie, la un eveniment elegant.

Scumpă la vedere, actrița Rodica Mureșan (70 de ani) a venit la brațul soțului ei, regizorul Mircea Mureșan (89 de ani), cei doi fiind premiați de Uniunea Autorilor  și Realizatorilor de Film din România – UARF, la gala omagială, cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființare. Actrița, rafinată şi elegantă ca întotdeauna, ne-a mărturisit că s-a retras din lumea filmului, după patru decenii de activitate.


    Rodica şi Mircea Mureşan, luni seara, la o gală de filmfoto: Dorin Constanda
Rodica şi Mircea Mureşan, luni seara, la o gală de filmfoto: Dorin Constanda

“Am jucat atâția ani, am peste 20 de filme. Nu dau interviuri, m-am retras, am ieşit la pensie, nu mai joc”, ne-a spus actrița. După ce a fost premiată, Rodica Mureșan a ridicat şi distincţia fiicei sale, nimeni alta decât Cesonia Postelnicu, Geta din “Liceenii”. Soţul Rodicăi Mureşan, celebrul regizor Mircea Mureşan, a urcat şi el pe scenă pentru a lua premiul pentru întreagă carieră. “În toamnă voi împlini 90 de ani, voi schimbă prefixul. Îmi va fi greu cu 9-0”, a glumit regizorul, care este la fel de discret ca și soția lui. Acesta a regizat peste 20 de filme nemuritoare, printre care “Baltagul” (1969), “Toate pânzele sus” (1976), “O lebădă iarna” (1983), “Miss Litoral”, “A doua cădere a Constantinopolului”, “Sexy-Harem Ada-Kaleh” (2001), cel mai recent fiind “Azucena”, în 2005. Rodica Mureșan a mai fost căsătorită cu actorul Sorin Postelnicu și are o fiică împreună cu acesta, pe Cesonia Postelnicu, actriță a Teatrului Național din București.

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg