Şerban Copoţ a devenit tătic a doua oară

Ultima actualizare:

    Familia lui Şerban Copoţ s-a mărit
Familia lui Şerban Copoţ s-a mărit

Bucurie imensă în familia lui Şerban Copoţ, de la Animal X. Soţia solistului a adus pe lume azi, vineri, pe cel de-al doilea copil al cuplului.

În jurul orei 13,  Roxana a născut, prin cezariană, un băieţel care a avut la naştere 3,200 kilograme şi o lungime de 51 de centimetri. Soţia artistului a ales să nască şi de aceasta dată la un spital de stat, în Bucureşti. La începutul săptămânii viitoare, Şerban şi Roxana îl vor aduce pe micuţul lor acasă, unde îl aşteaptă o cameră de poveste, cu pereţi pictaţi cu personaje de basme. Este cel de-al doilea copil al cuplului, Şerban şi Roxana având un băiat, Tedi, în vârstă de patru ani.Acesta este foarte entuziasmat de venirea pe lume a frăţiorului său, pe care îl va vedea pentru prima dată în cursul zilei de mâine.

image

Şerban şi Roxana s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani, iar, anul trecut, după un deceniu de relaţie, s-au căsătorit civil.

Şerban este un familist convins, iar dragostea pentru copiii săi îl inspiră să creeze proiecte pentru cei mici. Artistul a lansat cărţi şi albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate şi comunică în prezent cu fanii prin intermediul blogului său, www.serbancopot.ro, unde deseori postează informaţii şi păreri despre creşterea sănătoasă a copiilor.  

Şerban Copoţ va prezenta, în această primavară, noul talent-show de la Antena 1, “iUmor”.

image
image
image
image
image
image
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
banner silvia chifiriuc png
corina caciuc laurentiu reghecampf jpg
banner Nouria Nouri png
image
actualitate.net
image
actualitate.net