Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor: «Vor fi reacții urâte»

Ultima actualizare:

    Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor: Prezentatorul a fost pregătit pentru prima edițiefoto: Adevărul
Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor: Prezentatorul a fost pregătit pentru prima edițiefoto: Adevărul

Cel de-al 32-lea sezon al emisiunii a debutat luni (21 septembrie) cu Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor. Prezentatorul s-a întors la pupitru după nu mai puțin de patru ani de absență și a vorbit, înainte, despre marea revenire, dar și despre cum s-a „destrămat” totul cu câțiva ani în urmă, când s-au răcit relațiile.

Întoarcerea lui Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor a fost una neașteptată, atât pentru colegi, cât și pentru el, pentru că acesta a mărturisit, în trecut, că nu va reveni la emisiune. Cu toate acestea, prezentatorul TV s-a arătat nerăbdător să stea, din nou, la pupitrul emisiunii, alături de colegii lui de la Prima TV.

Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor, pregătit pentru reacțiile publicului

Pentru că decizia revenirii lui Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor i-a aparținut, prezentatorul s-a arătat pregătit pentru ceea ce urmează, atât pentru reacțiile publicului, cât și pentru munca pe care urmează să o depună în emisiune. Acesta a mărturisit, într-un interviu pentru Adevărul, că știe ce îl așteaptă.

„Vor fi reacții urâte. Reacții de hulă”, a recunoscut el. Cu toate acestea, este hotărât: „Evident că sunt pregătit. Uită-te în ziarele de acum cinci ani (când a avut loc accidentul, n.r.), dacă tu crezi că se poate ceva mai rău, eu zic că nu. Cei care nu au ascultat argumente, explicații, vor fi în continuare cu «huă». Nimeni nu poate mulțumi pe toată lumea, singura problemă e că acum nemulțumiții au și un motiv mult mai evident de a spune «huă». Am spus că nu voi mai reveni niciodată în prim-planul «Cronicii»”, a declarat el.

Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor: Cum s-au răcit relațiile în echipă

Revenirea lui Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor l-a adus înapoi și pe Dezbrăcatu’, care a lipsit din emisiune pentru un an. Cu toate acestea, prezentatorul nu a reușit să întregească echipa din primele sezoane din motive obiective, care nu au depins de el, ci de alegerile proprii ale colegilor lui.

„Dezbrăcatu’ a plecat timp de un an. Nu am avut niciodată vreo discuție în contradictoriu nici cu el, nici cu Mișu (Mihai Găinușă, n.r.). Pur și simplu au simțit că emisiunea nu-i mai reprezintă. După care am avut o discuție cu Dezbrăcatu’ în care mi-a spus că a a fost o greșeală faptul că a plecat și că vrea să se întoarcă”, a mai explicat prezentatorul, pentru Adevărul. Cât despre Mihai Găinușă, acesta nu s-a întors din motive personale: „Nu a fost o problemă reală între noi, ci mai degrabă instituțională, între Mișu și Prima TV. Nu s-au înțeles”, a mai declarat Șerban Huidu.

image
image
image
image
image
image
pepe jpg
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net