Șerban Huidu nu renunță la războiul cu Mădălin Ionescu

Ultima actualizare:

    Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş încep o nouă săptămână de cârcoteli, cu subiecte fierbinţi, de la ora 20.15, la Prima Tvfoto: Andrei Apostol
Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş încep o nouă săptămână de cârcoteli, cu subiecte fierbinţi, de la ora 20.15, la Prima Tvfoto: Andrei Apostol

Manifestul pentru o televiziune fără mizerii lansat de Cârcotași a ajuns din nou în Parlament, iar Șerban Huidu a participat la o dezbatere în care și-a expus argumentele. Totul a pornit de la explicațiile oferite de realizatorul de la Kanal D Mădălin Ionescu în favoarea unei serii emisiuni în care Leo de la Strehaia își expune, fără perdea, viața amoroasă.

Joi, 1 octombrie, Mădălin Ionescu, gazda emisiunii-tabloid de noapte de la Kanal D, a publicat un punct de vedere pe contul său de Facebook, ca reacție la petițiile online care cer interzicerea emisiunilor tabloide. Una dintre petiții a fost lansată de Cârcotași, sub numele ”Manifestul pentru o televiziune fără mizerii”.

”Mesaj adresat ipocriților și naivilor care semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid ! Oameni buni, tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioții nevindecabili cred asta!”, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu.

Argumentul lui Șerban Huidu a fost că, deși este vorba despre televiziuni private, licențele audio-vizuale aparțin statului român. ”Noi nu suntem împotriva divertismentului, dar combatem prostul gust, înjurăturile, bătăliile regizate, limbajul cu dezacorduri sau înmormântările televizate!”, a scris Huidu pe blogul personal.

Manifestul, lansat de Cârcotași, a ajuns din nou în Parlament, într-o dezbatere la care au participat reprezentanți ai mai multor posturi de televiziune, ai Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă și ai Consiliului Național al Audiovizualului.

Dezbaterea va fi continuată astăzi, de la 20.15, la Prima Tv, în forma cea mai familiară realizatorilor Șerban Huidu și Codruț Kegheș, cu o nouă scenetă inspirată din „aventurile lui Guța”.

Tot în această seară, fanii emisiunii Cronica Cârcotașilor vor putea urmări un binterviu d ezile mari, în care Șerban Huidu și Andrei Gheorghe vor răspunde fără ezitare întrebărilor dificile puse de Oana Paraschiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net