Serialul «Sacrificiul», marea premierã pe 11 şi 12 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1

Familia Popescu
Familia Popescu

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, Sacrificiul va avea marea premierã miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

 Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Familia Zamfir
Familia Zamfir

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Oana Zăvoranu va juca un rol negativ în serialul «Sacrificiul»
Oana Zăvoranu va juca un rol negativ în serialul «Sacrificiul»

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu,  Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1,  în Sacrificiul.


    Familia Zamfir
Familia Zamfir

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul  urmărind conturile oficiale ale serialului.

Maia Morgenstern și fostul soț, familie perfectă într-un serial tv la 20 de ani de la divorț

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor vor fi iar soț și soție, la 20 de ani de când au ales să divorțeze, însă acest lucru se va întâmpla numai pe micile ecrane. Cei doi actori au împreună un copil și au rămas apropiați de-a lungul anilor, ba chiar recunosc că le stă bine împreună. Astfel că, fanii celor doi îi pot vedea din nou formând un cuplu în cel mai nou serial ca urmează să fie difuzat la Antena 1.

Deși cei doi au hotărât să pună punct căsniciei în anul 1999, iată că acum, la 20 de ani de când au divorțat, cei doi vor juca împreună într-un serial, și nu vor interpreta personaje care nu vor interacționa prea mult. Cei doi vor fi chiar soț și soție, în serialul «Sacrificiul» care va fi difuzat la Antena 1, în producția Ruxandrei Ion. 

„A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la «Fructul oprit», doamna Ruxandra Ion (producătorul serialului – n.r.) mi-a propus, în primul rând, să ne tutuim – acela a fost un moment important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului excepțional în care lucrăm, comunicăm, creăm -, apoi, cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un „da” absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase”, a dezvăluit Maia Morgenstern pentru libertatea.ro.

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg