Serialul VLAD ajunge la final. Au început filmările pentru sezonul 4 și ultimul


    Îndrăgitul serial VLAD ajunge la finalfoto: PRO TV
Îndrăgitul serial VLAD ajunge la finalfoto: PRO TV

Una caldă, alta rece pentru fanii serialului "Vlad". Au început filmările pentru sezonul 4, care va fi însă și ultimul al serialului.

Devenind rapid unul dintre cele mai iubite seriale românești ale ultimilor ani, producția de la PRO TV a depășit granițele României și a cunoscut popularitatea atât în alte țări din Europa, cât și în Asia! Personajele jucate de Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Emilian Oprea, Monica Bârlădeanu și restul actorilor sunt bine cunoscute și admirate de către vecinii din Bulgaria.

În cel de-al patrulea sezon și ultimul, Vlad trebuie să dea cărțile pe față și să demaște adevărul, păstrând în minte faptul că la final totul se plătește! Cine îi va fi alături, cum vor reacționa cei care l-au cunoscut când vor afla că Adrian a fost acolo în toată această perioadă de timp și cum se va scrie ultimul capitol al poveștii lui? Mult așteptata concluzie a serialului iubit de milioane de români va fi aflată în această toamnă.

Anghel Damian: "Sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon"

Într-o vară în care restricțiile continuă să dicteze ritmul vieții, actorii îndrăgitului serial revin pe platourile de filmare cu bucurie și multe emoții. Anghel Damian, cel care a adus la viață personajul Adrian Anuței și actualul scenarist, declară: ”La începutul anului 2019, un erou modern lua cu asalt micile ecrane și ne spunea atunci că îl cheamă VLAD și că a venit să se răzbune. Trei ani mai târziu, iată-ne ajunși la finalul drumului, sfârșitul serialului VLAD și urmează să descoperim împreună în ce fel își duce la capăt protagonistul nostru promisiunea făcută în primul sezon. În ceea ce mă privește, sunt foarte entuziasmat de acest ultim sezon, cred că este cel mai valoros din punct de vedere dramaturgic (al poveștii) și sunt convins că așteptarea asta pandemică a meritat și că ceea ce vom vedea împreună din toamnă pe Pro TV este un summum al serialelor de ficțiune dramă-action din România. Este un ultim sezon al extremelor, unde se vor împerechea dragostea și moartea, răzbunarea și iertarea, acțiunea și suspansul, luxul și neajunsul, personaje noi cu cele deja arhicunoscute. Și la final, totul se plătește!”.

Citește și:

Ghinionişti! Ei au ratat la mustaţă rolurile băieţilor răi din «Vlad»

Cum le-a schimbat viaţa actorilor serialul «Vlad»: "Am petrecut cu ei până acum 340 de zile"

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png