Sexy la Eurovision România 2015: Cristina Vasiu

Ultima actualizare:

    Solista a realizat mai multe ședințe foto sexy şi tot așa apare și în videoclipurifoto: arhiva personală
Solista a realizat mai multe ședințe foto sexy şi tot așa apare și în videoclipurifoto: arhiva personală

Dacă s-ar face un concurs Miss cu finalistele de la Eurovision România 2015, Cristina Vasiu (22 de ani) ar avea cu siguranță mari șanse de câștig. Solista care a concurat și la „Vocea României”, unde a fost eleva lui Horia Brenciu, este una dintre finalistele selecției naționale de la Eurovision.

„Sunt foarte fericită că am intrat în finală. Am mare încredere în melodia mea și promit că voi avea o prestație scenică fără cusur. Nu vreau să dezvălui nimic din show-ul pe care îl pregătesc, însă pot spune că este ceva inedit”, a declarat Cristina Vasiu, despre participarea ei la Eurovision România 2015.

Cristina Vasiu e cunoscută publicului din România după ce a câștigat Festivalul de la Mamaia în 2010, dar și pentru participarea la Vocea României, din 2011, și colaborările cu Provincialii și DJ Sava, și cu Mika Moupondo la hitul „Nu pot uita”.

Cine e Cristina Vasiu care participă la Eurovision România 2015?

Fosta concurentă de la „Vocea României” este extrem de sexy
Fosta concurentă de la „Vocea României” este extrem de sexy

Una dintre finaliștii de la Eurovision România 2015, Cristina Vasiu s-a născut în Hunedoara, la 19 aprilie 1992. Talentul pentru muzică i-a fost descoperit în copilărie, la grădiniţă, iar educatoarea i-a recomandat mamei să exploateze „urechea muzicală” a fiicei. A început să studieze canto şi teorie muzicală la 7 ani, în paralel cu lecţiile de vioară şi pian. Primul contact cu scena l-a avut la grădiniţă, când la participat la emisiunea-concurs „Tip Top MiniTop”.

În adolescenţă a început să participe la festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică, fiind considerată de specialişti una dintre cele mai bune voci din tânăra generaţie. A colaborat cu Provincialii în 2010 la albumul „Ochi de catifea” şi cu Dj Sava în 2010 la piesa „2.2 Story”.

Înainte de Eurovision România 2015 s-a consacrat la „Vocea României”

În 2011 ia parte la prima ediţie a show-ului „Vocea Romaniei”, fiind cooptată în echipa lui Horia Brenciu şi ajunge până în semifinale. După această experienţă, a susţinut patru seri de concert, la Sala Palatului, în spectacolul „Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima”. Din 2012 a început să colaboreze cu mai mulţi compozitori din România. A lansat două piese „Love Me” – compus şi produs de Groove Box şi „Fell Ya” – o colaborare cu J Yolo, piesă produsă de Full Boss Production şi Dj Sava. Acum, Cristina e foarte bucuroasă că a fost selectată între finaliștii de la Eurovision România 2015.

„Nu pot uita” e primul ei videoclip şi a colaborat cu Mihai Ristea, Alex Cotoi şi Mika Moupondo, cel din urmă având și partea de rap din piesă.

După colaborarea cu Mika Moupondo la piesa „Nu pot uita”, Cristina Vasiu schimbă stilul muzical şi cucereşte „ritmurile fierbinţi” cu o piesă „răcoritoare”. Piesa „Vara se poartă single” e compusă de Cristina, alături de iubitul ei, Adrian Verzilă, dar și de Deaconu Dan Andrei şi Costache Daniel, iar lyric video-ul e realizat de Dan Paraschiv. Acum solista participă la Eurovision România 2015 şi speră să ajungă în finala care anul acesta are loc în Austria.

Participă cu piesa asta la Eurovision România 2015

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net