Sexy-peremista se pregătește să nască! Când va veni pe lume băiețelul ei?

simeon stalpnicul png
Ancuta Carcu este nerabdatoare sa devina mamafoto: Facebook

Ancuța Cârcu, devenită celebră pentru scandalurile pe care le-a avut cu fostul președinte al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renunțat de o bună bucată de vreme la România pentru a se muta în Spania. Iar acolo, pare-se, a reușit să își țină secretă sarcina, ea urmând să nască cât de curând.

Mai exact, Ancuța Cârcu, celebră drept ”Sexy-peremista”, a anunțat, de curând, pe contul ei de socializare că este însărcinată în opt luni și că va avea un băiețel. Mai mult decât atât, ea a postat și câteva fotografii în care i se vede burtica de gravidă, semn că fosta vedetă a politicii românești, cea care visa să devină deputat de Bistrița, nu glumește.

Mai mult decât atât, ea a explicat și faptul că decizia de a face un copil a fost cântărită foarte atent. ”A lua decizia să faci un copil este ceva important: înseamnă să decizi că inima ta să existe în afara corpului tău, pentru totdeauna”, a scris Ancuța Cârcu pe contul ei de socializare și a anunțat că, la jumătatea lunii mai îl va naște băiețelul pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

simeon stalpnicul png
Ancuta Carcu trebuie sa nasca la jumatatea lunii maifoto: Facebook

În primăvara anului 2013, izbucnea un scandal monstru în politica românească. Din colegi de partid, Anca Cârcu ajungea la cuţite cu liderul PRM. Nervoasă, politiciana arunca bomba. Corneliu Vadim Tudor ar fi încercat să o abuzeze fizic.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Cu mainile curate sergiu nicolaescu sursa studiourile buftea jpg
Vasili Hamutovski FOTO Sport Pictures
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg