Şi-a anunţat sarcina fix în ziua în care naşte! Un fost «iepuraş» Playboy aşteaptă să-şi cunoască copilul

simeon stalpnicul png
Nu au ştiut decât apropiaţii ei că este gravidă cu al doilea copilFoto: arhivă personală

Vedetele noastre au devenit din ce în ce mai secretoase atunci când vine vorba despre momentul în care rămân însărcinate. Precaute ca nu cumva să se întâmple ceva în primul trimestru de sarcină, multe aşteaptă să treacă această perioadă ca să facă marele anunţ! Andreea Spătaru (33 de ani) însă le întrece pe toate. Ea s-a fotografiat cu burta la gură chiar înainte de a intra în sala de operaţii.

Andreea Spătaru este mămica unei fetiţe superbe, în vârstă de aproape 9 ani, dar nimeni nu ştia că ea este gravidă a doua oară. Miercuri (25 aprilie), blonda a anunţat fericită pe reţelele de socializare că urmează să aducă pe lume al doilea copil. A luat pe toată lumea prin surpindere cu vestea ei. 

simeon stalpnicul png
Andreea Spătaru a făcut anunţul sarcinii pe FacebookFoto: arhivă personală

”Today is the day” #delivery time #newlife#baby numer 2 (n.r. Azi este ziua cea mare, a venit timpul pentru livrare, viata noua, copilul cu numarul 2)”, a scris ea pe Facebook chiar înainte probabil să intre în sala de operaţii.

Având în vedere că blonda ştia cu exactitate data la care va naşte, ea a optat cel mai probabil pentru o operaţie cezariană.

simeon stalpnicul png
Andreea Spătaru a pozat în PlayboyFoto: arhivă personală

În urmă cu ceva vreme, Andreea Spătaru s-a hotărât să renunţe la viaţa de vedetă şi s-a concentrat exclusiv asupra familiei. Apoi, în viaţa fostului “iepuraş” Playboy, care i-a înnebunit pe bărbaţi cu pictorialele ei incendiare, a apărut şi o schimbare de ordin geografic. ea a trăit o perioadă în America, dar a revenit în România. 

Andreea Spătaru este căsătorită de 10 ani cu Sorin Marica, alias ”Capone”. Bărbatul a avut mari probelme cu legea fiind arestat preventiv pentru 29 de zile, în urmă cu şapte ani  după ce a tras cu pistolul cu bile de cauciuc într-un bucureştean. După incident, el a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
ambasada sua la moscova
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu