Şi-a vizitat tatăl la azil, după vacanţa de pomină din SUA


    Irinel și Ion  Columbeanu  au bârfit la un  pahar de suc
Irinel și Ion Columbeanu au bârfit la un pahar de suc

După o lună și jumătate de stat în America, Irinel Columbeanu (59 de ani), însoțit de fiica sa, Irina, a revenit marți, în țară. Afaceristul nu și-a făcut alt program, decât după ce și-a vizitat tatăl la azil.

Astfel, miercuri de dimineață, milionarul și-a făcut drum la casa de bătrâni de la Snagov, acolo unde Ion Columbeanu locuiește din aprilie. Tatăl și fiul au petrecut câteva ore, în grădină, timp în care Irinel i-a povestit despre experiența de peste Ocean

. ”Chiar dacă nu s-au mai văzut, față-n față, de săptămâni bune, Irinel a vorbit în permanență cu tatăl său prin intermediul internetului, din America. Acesta a fost informat despre toate activitățile pe care domnul Columbeanu le are la cămin, de tratamentele sale”, ne-a spus patronul Ion Cassian.

După cum se știe, afaceristul și-a dus fiica la mama ei, Monica Gabor, pentru a petrece vacanța de vară din programul care i se cuvenea prin lege. Deși a plecat cu inima strânsă, acolo, Irinel s-a descătușat, pentru că Irina a fost încântată să-și revadă mama, iar el a  putut să se distreze liniștit alături de prietenul său Nick Rădoi. 

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png