Și alte vedete au avut același sfârșit precum Costin Mărculescu. Au trăit în glorie și au murit singure, în propria casă

Ultima actualizare:
Israela Vodovoz
Israela Vodovoz

Costin Mărculescu a murit singur în casă, însă nu este singura vedetă care s-a stins fără să aibă pe nimeni alături. Cristina Țopescu, Gică Petrescu, Jean Constantin, Stela Popescu, Israela şi Andrei Gheorghe au avut și ei parte de o moarte în singurătate.

Decesul lui Costin Mărculescu a picat un fulger, șocând lumea artistică din România, la fel ca în cazul cunoscutei jurnaliste Cristina Țopescu. Cei doi au fost găsiți de autorități după apelurile disperate ale cunoscuților, care nu mai dădeau de ei. Și, la fel ca în cazul Cristinei Țopescu, trupul lui Costin Mărculescu a fost găsit după mai multe zile, în stare avansată de degradare. De asemenea, în fiecare dintre cazuri, trecerea în neființă a fost vegheată de prietenii necuvântători.

Actrița Stela Popescu a avut o viață fabuloasă, când tristă, când fericită. Noi ne-am bucurat de farmecul și talentul Stelei Popescu, peste 50 de ani
Actrița Stela Popescu a avut o viață fabuloasă, când tristă, când fericită. Noi ne-am bucurat de farmecul și talentul Stelei Popescu, peste 50 de ani

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, în cadă, joi, în jurul orei 00.00, de o echipă de descarcerare. Anuțul decesului său a fost făcut în cadrul emisiunii «Xtra Night Show», prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii ”Xtra Night Show”, el fiind cel care a ajuns la fața locului și a anunțat autoritățile. 

Andrei Gheorghe a murit la 19 martie 2018. Cunoscutul om de radio a fost căsătorit de două ori
Andrei Gheorghe a murit la 19 martie 2018. Cunoscutul om de radio a fost căsătorit de două ori

Cristina Țopescu, găsită în casă după două săptămâni

Pe 12 ianuarie 2020, Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită decedată într-o locuință închiriată de ea în Tunari. Potrivit informațiilor reieșite din anchetă, moartea fostei jurnaliste survenise cu două săptâmâni înainte, în somn. O vecină a sunat la poliție și a anunțat că nu a mai văzut-o pe vedetă mult timp. Cristina Țopescu avea acasă 6 câini, doi dintre ei fiind găsiți morți, după descoperirea trupului neînsuflețit al stăpânei lor.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani
Cristina Ţopescu avea 59 de ani

Gică Petrescu a murit la 91 de ani

Despre maestrul Gică Petrescu se făceau glume despre „eternul Gică“, „nemuritorul Gică“, cel care i-ar fi cântat lui Tutankamon şi ar fi fost prieten cu Burebista. Gică Petrescu a murit în iunie  2006, la vârsta de 91 de ani. A murit de tristeţe, singur în casă şi sărac.  Gică Petrescu a fost iubit de câteva generaţii de români. Însă, după ce a murit, Gică Petrescu a ajuns un subiect de disconfort atât pentru autorităţi şi singura moştenitoare, o nepoată, dar şi pentru vecinii săi. Cum artistul n-a avut moştenitori direcţi, el şi-a dorit ca după moarte locuinţa sa din Bulevardul Elisabeta nr. 25 să devină un muzeu care să-i poarte numele. Din 19 iunie 2006, adică după ce maestrul cântecelor de pahar a plecat pe ultimul drum, nimeni nu a mai deschis uşa apartamentului, întrucât nepoata nu şi-a revendicat moştenirea. Abia în 2017 s-a rezolvat problema, restanţele la întreţinere au fost plătite şi a fost deschis apartamentul. Nu s-au găsit nici gândaci, nici şoareci, aşa cum se plângeau vecinii. Singurul lucru de preţ găsit a fost pianul. 

Jean Constantin s-a stins în patul lui

Actorul Jean Constantin a fost găsit mort, pe data de 26 mai 2010, la vârsta de 81 de ani, în locuinţa sa din Constanţa. Cel care l-a găsit  pe maestru fără viaţă în locuinţa sa a fost Dumitru Galani, un prieten foarte bun al actorului, cu care  vorbea zilnic la telefon. Şi pentru că acesta nu i-a răspuns la telefon, Galani s-a îngrijorat şi i-a sunat pe nepoţii acestuia din partea fratelui, împreună cu care a mers la locuinţa actorului. Jean Cosntantin a fost găsit în pat, în pijamale, fără suflare.


    Actorul Jean Constantin a fost găsit mort, pe data de 26 mai 2010foto: Click!
Actorul Jean Constantin a fost găsit mort, pe data de 26 mai 2010foto: Click!

„Era bine zilele trecute. Nu avea simptome de boală. Ultimul spectacol l-a avut acum două zile la Adamclisi”, declara Dumitru Galani, cel care i-a dat trista veste soţiei actorului, aflată în Bucureşti. Actorul suferise un infarct şi avea probleme cu inima mai vechi. Jean Constantin a jucat în cele mai celebre filme româneşti, ”Toate pânzele sus”, „Nea Mărin Miliardar” sau „ A doua cădere a Constantinopolului”.

Stela Popescu, găsită după 12 ore

Stela Popescu a murit pe data de 23 noiembrie 2017, dar a fost găsită abia la 12 ore, după ce s-a stins din viaţă în propria locuinţă din zona Grădina Icoanei. Decesul actriţei a fost confirmat, la momentul respectiv, doctorul Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti, declarând pentru Click! că ”Stela Popescu a fost găsită moartă de către o persoană apropiată. A făcut stop cardiorespirator!”.

Un echipaj SMURD a fost solicitat acasă la Stela Popescu, de către un apropiat al artistei, însă, din păcate, medicii nu au mai putut s-o salveze. Mereu veselă şi optimistă, Stela Popescu a recunoscut că suferă de diabet, în urmă cu mai mult timp, numind-o ”boală păcătoasă”, dar nu-i plăcea să se victimizeze în faţa nimănui, dimpotrivă. 

Costin Mărculescu avea probleme financiare și profesionale, dar apropiații lui nu cred că s-ar fi sinucis
Costin Mărculescu avea probleme financiare și profesionale, dar apropiații lui nu cred că s-ar fi sinucis

“Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce? Cică nu numai de la prăjiturele se declanşează «măgarul». Dacă-i vorba de grăsimi, apoi ele sunt sigur vinovate, căci peste o felie de pâine neagră unsă cu untură (de gâscă, raţă, porc) şi presărată cu sare şi puţină boia pe deasupra nu trece nimic”, mărturisea cu ceva timp în urmă. Regina Comediei Româneşti, care a fost înmormântată de ziua numelui ei, Sf. Stelian, în Cimitirul din incinta Mănăstirii Cernica, lângă soţul ei, Puiu Maximilian. 

Israela a murit în baie

Moartea Israelei Vodovoz, care a devenit cea mai cunoscută milionară din România după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat cu 30 de ani mai tânăr, a luat prin surprindere familia acesteia. Administratorul pensiunii, pe care celebra afaceristă o deţinea în Maramureş, a alertat familia, după ce septuagenara nu i-a mai răspuns la telefon. În seara de 9 martie 2018, locuitorii blocului situat în Piaţa Mihail Kogălniceanu, din Capitală, s-au panicat după ce poliţia, SMURD-ul, dar şi televiziunile au venit la apartamentul în care locuia vecina lor, Israela Vodovoz. Aşa au aflat că femeia în vârstă de 70 de ani a fost găsită moartă în baie, la câteva zile după ce a survenit decesul.


    Israela Vodovoz
Israela Vodovoz

”Ultima dată am vorbit cu ea luni (n.r.: 5 martie). Era ok, însă am fost anunţată de administratora pensiunii. Ele vorbeau foarte des şi mi-a spus vineri că nu-i mai răspunde la telefon, aşa că am alertat poliţia şi tot ce trebuia”, a declarat atunci pentru Click!, Rodica Bucur, avocata Israelei. Femeia i-a anunţat apoi pe cei doi copii ai afaceristei, care locuiesc în Israel, şi a încercat să ia legătura şi cu fostul ei soţ, Liviu Arteni. Povestea lor de dragoste nu a durat însă. Israela a mărturisit, la câţiva ani de la căsătorie, cum a fost agresată fizic de soţul ei mai tânăr. Din cauza problemelor de sănătate, afacerista se baricadase în casă în ultimele luni. Încerca să nu aibă datorii, iar la tabelul de întreţinere figura cu o neplată pe luna decembrie.

Andrei Gheorghe a făcut infarct

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani pe 19 martie 2018. Fostul realizator a fost găsit mort în locuinţa sa din Voluntari. Primele concluzii ale legiştilor indică faptul că Andrei Gheorghe a avut probleme cardiace. Fostul om de radio era mort de mai bine de 12 ore, în momentul în care a fost descoperit. 

Actorul Jean Constantin a fost găsit mort, pe data de 26 mai 2010
Actorul Jean Constantin a fost găsit mort, pe data de 26 mai 2010

Cu mai puţin de 24 de ore înainte de a muri, Andrei Gheorghe a primit vizita fiicei lui, Anastasia, care trecuse, fără un motiv anume, pe la el. Ea fost ultima persoană care l-a văzut în viaţă pe realizatorul de emisiuni radio care, conform unor surse judiciare, nu acuza nici o stare de rău. Însă legiştii au stabilit că Andrei Gheorghe a murit din cauza unui infarct. Ţinând cont de anumite dorinţe ale jurnalistului expuse în timp, în anumite discuţii, rudele acestuia au decis ca trupul lui Andrei să fie incinerat. 

Citește și:

Mama Cristinei Țopescu, copleșită de durere la căpătâiul fiicei. «Iubirea vieții mele»

Costin Mărculescu a murit. A fost găsit fără suflare în locuința lui

image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net